Kött ska vara rött!

Gokväll slynor! Har tillbringat dagen i köttets tecken, rött, farligt och blodigt. Hade ni fått leva dom senaste 2 timmar här hade ni kunnat avsluta livet nu. Jag är fullbordad! Vi åt rofruktslåda och blodigt kött + gräddsås till det, förbannat jävla gott. Nu slötittar jag på filmen Old School och lyssnar på Johan's frenetiska tuggande på chipsen och små "mmm-det-är-så-gott" stön. Nu ska jag ev leta upp gamla låtar med "Rally"... http://www.youtube.com/watch?v=jjduiiALDK8 <--- HAHAHAHAH FYFAN VAD BRA!


Snoppslickeri

Finns det något bättre än snoppslickeri? Inte enligt Staffan. Staffan är en liten glad och söt hund som älskar sin husse över allt annat. Staffan's intressen är att äta kattbajs, tigga vid bordet och slicka på sin snopp. Den där äckliga jävla rosa hundsnoppen. Men nog om hans snopp nu, nu handlar det om min kära pojkväns. Söndag morgon och vi ligger bakis, eller iaf Johan kass som han är ligger bakis. Eftersom han älskar sin Staffan så mycket så vill han helst att han ska sova i sängen varje natt, det tycker jag är rätt jobbigt ibland. Men nu hade jag lyckats stänga ut honom inatt, men nej Johan springer upp och släpper in honom. Med ett språng hoppar Staffan in i sängen och ställer sig på sängen och Johan ska precis lägga sig igen HAHAHAHA (sorry tänkte på hur roligt det var/är) och då kommer Staffan fram och ska pussas, ja men han ger då en puss på Johan's snopp istället. Detta har underhållt mina tankar idag, väldigt roligt. Fast Johan är ju kär i sin hund.

 


Lilla Busan ute på vinterpromenad 20/12 2009


Nyförlöst!

Aaaah nu vet jag hur det känns att föda barn, fast med räva! Satt fan i 10 minuter och krystade, yr och jävlig kom jag äntligen från toastolen 3 kilo lättare. Det var det värsta jag varit med om, ni skulle vart med. Well.. inatt har jag jobbat och nu tänkte jag försöka göra iordning här hemma. Jag har nämligen uppgifter att göra och idag är det mycket på listan!

1, Fylla på bromsolja i bilen, har redan kört 3 mil utan bromsfunktion.

2, Leta efter fjärrkontrollen till tv:n.

3, Hänga upp julgardiner i köket.

4, Tvätta en tvätt med 130 cm i mankhöjd.

5, Skriv julkort.

6, Handla julklappar.


Garagefoton 
Julklappar?

Förfan!!="%¤!"#¤/ varför kan det inte vara så lätt som när man var liten och bara hade en enda leksaks katalog att kryssa för vad man önskade sig?
Jag har inte kommit på något än, ni får vänta tills Lördagens blogg så får ni den slutgiltiga önskelistan!
Pengar till dom halvfärdiga tatueringarna är väl det enda jag kan komma på nu, tråkigt men sant.

 


Idag Fredag blir det till att göra julgodis. Efter att min sämre hälft har slutat jobba ska vi till hans mormor och morfar och göra (läs äta upp allt innan det är klart) julgodis, fan va gött! Då kanske jag kommer i julstämning, jag har aldrig varit med om en såhär ikke-julstämmning någonsin i mitt liv. Börjar kanske bli vuxen och tråkig ? ELLER OM DEN DÄR JÄVLA SNÖN KANSKE KAN VISA SIG NÅN JÄVLA GÅNG..OCH DEN SKULLE BARA VÅGA VISA SIG DAGEN EFTER JUL!! ¤"%/#&"=&¤ (Då kanske julstämningen kommer menar jag)


Kolla på mig!

Visst om ni är sketsnygga, kul för er. Men att lägga upp 20 likadana bilder på sig själv är helt jävla pisstråkigt att kolla på (nu säger ni kolla inte då bitch). Här tänker man "oj hon verkar rolig, henne kan man bli vän med" Sen tar man genast en kik i deras album. Då ser man direkt att detta var visst en tjej som bara är nöjd om all uppmärksamhet riktas mot henne. "åh kolla jag vred huvudet 1 cm till jämfört med den andra bilden fan va snyggt, åh kolla jag kan kolla upp med ögonen". Boring!

Sen dessa töntiga statusskit (vi pratar Facebook) "Beskriv mig med 1 ord" , "Beskriv mig med 3 ord" och "På en skala 1-10, hur mycket gillar du mig". Skriv från början då "SKRIV ATT JAG ÄR SNYGGAST SEXIGAST OCH ATT DU RUNKAR TILL MIG I DINA FANTASIER" Det är ju det ni vill höra era slampor. Ni är så jävla genomskinliga och tråkigt förutsägbara. En sak till ska man skriva på engelska i sin status, se då fan till att det står rätt. Hoppas nu att det blir många som blir arga på detta inlägget.


Irritera mera!


Julkalender?

Anna Ankas Julkalender, jag sa till mig själv, jag ska inte kolla på ett enda avsnitt. Men som den undersökande människa jag är så måste detta kollas så ni får en rapport om vad det är.

Det är som vilken förvuxen fjortis som helst som har fått en videokamera i sina händer och kan detta med att snacka skit i 2 minuter. Introt består av en filmsekvens på henne och en dålig inramning med julrelaterade saker som en ful hund som har människoögon och har renhorn på sig. Hon är bra på detta med svenska "Champajjjn"... "Så mer får ni se imorgon, håll ögonen...(1 sekunds hjärnstillestånd)...God Jul".

 Grinchen mer än Jultomten, men Grinchen verkar smartare.


RSS 2.0