Listor är fint!

Gokväll era fittor! Jag är en människa som gillar att göra listor. Listor kan man göra när man ska resa iväg endast över en natt, väldigt bra för en sån som är tankspridd och stressad. Matlistor och packlistor är ett nödvändigt ont, men onödiga listor är väldigt skoj. För att inte upprepa förra årets Julfilm's lista så kommer jag med en önskelista som ni kan ta del av!

1. Tråkigt men sant, Pengar!
2. Höga knullskor
3. Skinnjackjävel
4. Ett ordförrådDetta är det enda jag önskar mig, fyfan vad jag är tråkig. Men det är alltid mer som tillkommer på listan beroende på vem som frågar vad jag önskar mig, jag önskar mig ju inte sexsaker utav mina föräldrar, sånt får man av sig själv eller sin pojkvän. Jag är en finkänslig människa, väldigt städad och fin i kanten. 


Skvaller

Sitter här i mina vinröda sidenpyjamans-byxor och en svart t-shirt och tänker på varför jag överhuvudtaget skriver detta här. Vem fan bryr sig? Ni vill bara höra snuskigt skvaller era stinkande skithögar eller så vill ni se en fjantig modeblogg med likadana kläder som alla andra har och heta tips från en snygg människa som ni kan se upp till. Har humörssvängningar idag, eller inte bara idag. Jag är en jävligt jobbig människa som förstör och är väldigt klantigt i min framtoning.


Rock at sea på Lördag nu då. Kolla in länken här under så ser ni av det som kommer spelas under Lördagen. Fan va gött med en kryssning, hoppas jag dör.

http://www.vikingline.se/Pages/cinderellakryssningar/kryssningar_resor/50-60tal.asp

 


Fel fel feeeel!

Japp jag har ångest över mitt liv som arbetslös, vakna inatt av att jag inte kunde andas. Var tvungen att gå upp till datorn och kolla hur mycket pengar jag har kvar att leva på. Just då kändes det inte som att jag kunde överleva. Pengar? Var på horförmedlingen idag, men dom hade inte öppet. Arbetsförmedlingen alltså.


Jag hatar mitt liv just nu, därför sitter jag still större delen av dagen, framför datorn eller tv:n. Jag VET att jag borde göra annat, men min kropp har lagt av att orka för tillfället. Det hjälper inte att man blir arg på någon som inte orkar med sig själv just nu. Ska väl försöka mig iväg till stallet imorgonbitti, det kanske piggar upp. Låt mig va som jag måste just nu. Hjälper inte att gnälla.

Halloween

Vad ska man vara på Halloween tänkte man för 1 månad sen, varför inte vara något unikt och nytänkande. JA! Man kan ju klä ut sig till Sjuksyster med urringning och kort kjol, Polisbrud eller bara allmänt slampig. Det är något som alla andra tjejer inte tänkt på att vara.


Jag och Lisa

Jag och Lisa bestämde oss däremot för att vara Venezia fåren. Ni vet dom som hittades i en källare på Pizzerian här i Tidaholm. Som polischefen's fru sålde till ett par muslimska pizzabagare. Förfesten var hos Carro som var snäll och riskerade sitt hus för ett gäng dårar. Fick även reda på vem som satte dekalen "Rrrrronka" på min bil, Jonas Albeman den listige jäveln. Sen drog 2 får, 1 Superhjälte, 1 Munk och 1 Gangster till Folkets Park för att gå på Halloween festen där. Rätt skoj, men sen tröttna jag och Lisa och begav oss ut mot parkeringen för att få skjuts upp till Mc-klubben Röde Orm. Lisa däckade i sängen när vi var hemma och bytte om, så jag åkte till Orma själv och mötte min kusin Jessica och även min morbror Tore. Bra kväll och mysigt när man kom hem.

 


RSS 2.0