Mailwhore

Japp många tankar i min hjärna idag, varför blir jag sur? Ja-a varför? Kanske för att jag vet för mycket och folk inte har en aning om att jag vet det dom inte vill eller tror att jag ska veta. Har man blivit påkommen på något sätt finner man alltid andra sätt att fortsätta.

Många jag känner är rätt genomskinliga, även jag. Det syns att vissa bara älskar sig själva och lever på sitt utseende, att i varje internetfoto bara ha helt perfekta foton. Pluta med munnen och se oskyldigt söta ut. Det vore roligare om fler människor kanske skulle skämta till det och göra lite annorlunda saker på sina bilder. Ni är tråkiga. Jag är tråkig. Alla är tråkiga.

 Aftonbladet idag, Retuscherade kändisar. Det dummaste är att Jessica Alba på bilden blivit retuscherad på höfter, midja och ben. Hon som ändå är jävligt het är inte bra nog för andras ögon. http://www.aftonbladet.se/sofismode/skonhet/article5992921.ab / Mer att kika på..


This weekend

Gomorron klockan är 11.09 och jag har inte ens klätt på mig. I helgen var det riktigt mysigt, i Lördags var det Bad och Bowling på Forshallen helt gratis! Ajjemen det var Johan som hade skrivit upp oss genom hans jobb. Så Svärmor, Lisa, Loke, Vilde, Johan och jag var där och plaskade runt. Sen blev det bowling till kl 17.00. Det bästa var att på badet var det bara 4-5 personer utöver oss som badade.

Men på kvällen blev jag alkoholist, fast en ganska nykter och städad. Jag är rätt speedad i vanliga fall, så jägerbulle är en farlig grogg för mig och min omgivning. Johan, Lisa, Svärmors pojkvän och jag drog till en "lokal" där dom hade bar och biljardbord. Där blev jag glatt överasskad när jag träffade hela familjen Sunde, fulla och glada. Sen fick Lisa utskällning av en arg tant som överbeskyddar sina barn och skäller ut folk efter noter för att hennes barn är mobbade eller bara mesiga. Sen var Veronica redig och fixade en trubadur så vi fick livemusik, sen kom hennes far och var trubadur med. Jonny och Jonny blev det. Hepp sen hände det som vanligt, vi drog till Röde Orm, söp mer, spela biljard, spela luftgitarr och sen hem med 2 kompisar som skulle sova här. Men obligatoriskt fyllekäk blev det, pommes och köttfärssås.

Busan som liten kattunge, hon ska ha kattungar. Intresserad?

 


Jävla människor

Jag skäms ibland över att vara människa, att ens vara "släkt" med människosläktet. Jag är förbannad och skulle allvarligt kunna misshandla människor som gör saker mot oskyldiga djur. I aftonbladet idag står det om en kvinna i Göteborg som skulle in på en affär och satte då sin hund utanför i kopplet. 5 minuter senare är hunden borta. Hon hittar sin hund med avklippt svans och huggsår mot buken. Tänk om den människan som gjorde detta kunde skaffa sig ett barn kanske, så kommer någon och kidnappar det. Stympar det lite. Eller om den människan bara kunde DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!! 


"I går hörde en kvinnan som skulle slänga sina sopor på Varbergagatan i Örebro ett svagt jämmer från en soppåse i tunnan, rapporterar Nerikes Allehanda. Hon öppnade den igenknutna kompostpåsen och hittade en liten kattunge. Den hade ett rep om halsen och en lapp med texten ”den här jävla katten vill vi inte ha längre”."


NI SOM GÖR DETTA HOPPAS NI DÖR EN LÅNGSAM OCH FÖRBANNAT JÄVLA PLÅGSAM DÖD, ERA BARN SKA KIDNAPPAS OCH TORTERAS OCH ERA SLÄKTINGAR/VÄNNER/FAMILJ BLI SJUKA OCH PLÅGAS HELA LIVET....


Men förbövelen!

Hahaha nu har det hänt igen, FB har raderat min profilbild igen! 2:a gången på mindre än en vecka. Jag känner mig hedrad och lite utmobbad av dom.


Hur farlig är denna då? Man ser mer pattar på 14-åringars profilbilder mer än man ser min fitta på denna...


Sluta lipa!

Japp, som många andra människor så har ju jag facebook. Efter en rolig vistelse i Varberg i somras så finns en del bilder på min röv, den är ju populär och de. Framför och bakom en polisbil finns jag och min röv som lever ett eget liv. Detta förevigades, snälla poliser som inte gjorde något alls för att skälla ut mig eller dylikt.
Eftersom jag tyckte om den bilden så hade jag den som profilbild på FB, men neeeeeej !! Där fick jag ett klart och tydligt nej från FB.

Detta var tydligen inte godkänt som profilbild!!?!


Du har lagt upp en profilbild som bryter mot våra användarvillkor. Bilden har därför tagits bort. Facebook tillåter inte foton som angriper personer eller grupper, som visar nakna personer, droganvändning, våld eller annat som strider mot våra användarvillkor. Dessa regler har utformats för att se till att Facebook ger en säker och trygg miljö för alla användare, inklusive de många barn som använder webbplatsen.<br><br>Om du har frågor eller funderingar kan du gå till vår sida med vanliga frågor på http://www.facebook.com/help.php?topic=wphotos.


Purr-faktor

Vakna nu efter en hård natt's jobb, startar dagen med att sätta mig vid datorn och kolla det jag alltid gör, Facebook, Bilddagboken, Aftonbladet och Blocket. Alltid! Sitter och lyssnar på lite Eddie (Undanflykter) för att vakna till och orka gå på toaletten som är 1 km bort just nu.

Ikväll vill jag hitta på något bösigt, bara för att få använda mina röda hängslen till ett par svarta byxer. Men nu måste jag till affär'n och inhandla blondering, så kanske jag blir som jag vill i håret. Ni får resultatet another day folks. Dig ska jag slå ihjäl!
 

(Prrrrrr Prrrrr)

 


Kill kill kill"!``!

Inatt drömde jag om att jag såg 2 björnar precis brevid bilen och sen kom det även 2 jättestora älgar otäckt nära bilen, sen vakna jag. Jaha tänker ni, tufft verkligen du är speciell. Men hör och häpna längre ner i bloggen här så.

Idag åkte vi en sväng ner till stan för att hämta ut paket med kläder till min klädsnobb till pojkvän. Sen drog vi till Daretorp för att kolla på en volvo 145:a, nära och bra. Synd att den var rollad i vitt och lukta bös. På vägen hem så körde vi skogsvägar ner till stan. Pratade och lyssna på musik och körde i 70km/h, pussades med Staffan i baksätet och så, ja men nej vem fan kommer uppskuttandes framför bilen om inte Bambi!!! Tack Bambi säger vi då, grillen blev inbucklad och lampan ligger löst i sin lilla pubisring, imponerande är dock Johan's reflexer när Bambi desajdade att hoppa ut framför oss.

Då tillbaka till drömmen, den måste ju ha menat något om att krocka eller nära dödadjur upplevelser? 
Har ju haft knepiga drömmar förr om saker som ska hända fast i ett mer gåtfullt sätt som man kan lista ut.   

 


12-18 år

Vad jag skrattar när jag ser igenom folk's rubriker på bilddagboken.se m.m Jag vet exakt vad dom vill att man ska tycka. En liten turkunge skrev något som "Jag hoppas du kommer ut snart brorsan" och hade en sketcool bild på själv. Vi ska tycka att han är den coolaste killen som man borde se upp till och kanske även passa sig för? För hans bror har säkert gjort något ashäftigt eftersom han sitter inne.

Sen har vi den lilla blonda tjejen som väger 36 kg och lägger upp bilder på sina upp pushade bröst och skriver "Vad ska man göra idag?" Ja vafan tror du, alla ska sätta på dig. Skriv det från början då, skriv vill du knulla ring 073.... Eller fast egentligen vill den lilla tjejen inte det utan helst av allt få lite uppmärksamhet. Fast hon måste lura alla till att tro att hon är den kåta lilla drömmen för alla killar. Inte undra på att många mår dåligt över sin vikt när bilder som denna redigeras och visas som ett orginalfoto, " visst jag har en midja mindre än mitt huvud"


Nu bombar vi Tensta!

Totte ger järnet är en saga som jag lyssnade på i min ungdomstid (14 till 18 år) med min kära vän Majji, den tyckte vi var fasansfullt rolig. Vi hittade på mycket skumt och dumt, som att scanna in hennes ökenråtta Tusse/Teo/Theodore. Har du kvar den bilden Marie?!   

Nu måste ni lyssna på --> TOTTE GER JÄRNET!
Veckan's ord: Tajja task


God Jula

Aaah nu trodde ni att jag skulle skriva God Jul och råkade trycka ett A, men ack nej så var det inte för jag brukar inte ha dyselexi (undantag för fyllesms, som är helt oläsliga).

Vi har varit och shoppat loss på Jula huset, hittade nytt cd-fodral Ed Hardy mönster på, skottkärror, luftgevär och nu till det bästa...en ficklampa! Inte vilken som helst utan en som väger 1 kg när man har batterier i, lång och hård som satan med. Precis som det ska vara. På hemvägen hann ficklampan (ficklampan, inte jag) mosa Johan's hand fast det var hans eget fel, jag fick lysa ut genom bilrutan, köpte batterier dyrare än ficklampan, kom på att om vi krocka och jag har ficklampan mellan benen så dör jag lycklig.

 


Ska gravera in "Disco stick" på min ficklampa


RSS 2.0