Hilfe, Ollon, hjäälp!

Denna frisyr på Söndag kanske..


Grease 2 + sömn

Ska försöka tugga i mig ett knäckebröd och kika på Grease 2 (inte världens bästa film kan jag påpeka) en sväng innan jag somnar till lite. Bara rent allmän uppdatering så ni vet vad jag gör exakt nu. Väldigt intressant!


Näjgellack

Nagelacket säger mycket om folk, mina säger: Hon är en människa som inte orkar göra iordning dom var tredje dag, bösig, använder händerna mycket och skiter i vad du tycker!

Imorgon ska mina naglar få lite kvalitetstid med nytt rött nagellack (stavas det med två L?). Synd bara att det ska ta sån jävla tid att torka!!!! TÅLAMOD är inte min starka sida! 
Mavala är den bästa!


Varit i stallet idag...
Jokers 2010

Sommaren är fan på gång, om några veckor iaf. Då får ni inte missa att åka till Tidaholm den 11-12 Juni (å var fan ligger de då?, Eniro säger jag då!) För det är den enda bra skiten som händer i Tidaholm under sommaren!

 

Transl: 11-12 June the Car&Bike show "JOKERS" comes to town, be there ffs!

666 Photography

Satt och gjorde min dagliga rumpfödelse, när jag hittade en tattoo tidning som fick mig att komma ihåg en jävligt go fotograf/studio whatever. Låt nu inte det töntiga namnet förstöra för er att inte gå in på hemsidan. Gå in där nu förhelvette och få lite kultur i era hjärnor!http://www.666photography.com/

 


Måndag morgon...

Lördagen bestod av sexparty, alkohol, åka Pontiac och gapa.

Kl 7 Söndag morgon vaknar jag av att 2 personer sitter nere i köket och asgarvar åt hunden som lydigt sitter kvar på stolen när den far i golvet med benen rätt ut. Hade lovat Fluffy att hänga med på loppis och sälja. Så vid 8 hämtar hon mig och som muta fick jag 2 liter cola och en påse chips! På kvällen red jag Jubalee och Ninna red Etch, riktigt gött!Tomatblå...

Stavfel är jävligt skoj och fina ord som tomatblå och diarrefärgad inredning är jävligt skoj!
Johan tipsa mig om denna sidan, han ville väldigt gärna vara med i bloggen så jag var tvungen att skriva detta.

http://www.bestofblocket.se/ <-- Kvällens höjdpunkt!

No comments

--------


Prrrr-faktor!Foto: Marie Karlsson


Piffa och trixa lite..

Det tråkigaste med att ha rött hår är en sak, en liten jävla obetydlig sak för många kanske men inte för mej. Det är att man 1 gång i månaden måste fylla i utväxten med blondering (då jag är mörkhårig, nästan som en kloakråtta) och sen på detta slänga i en burk med röd färg. Kan ta uppemot 3 timmar att bli klar med allt. Men ni kan inte ana hur vackert mitt hår blir sen! 

Snart ska jag hämta min kära vän Marie och vi ska ha fotodag. Bra med fotografkompisar, då träffas vi och har fotodagar som ibland ballar ur. Men roligt är det!


Johan lekte med min kamera när vi skulle åka och fika...


Studio

Blev fotograferad i studion på skolan, det var nice. Killen som tagit detta foto heter William Klaesson. Kolla in hans Blogg HÄR. Denna bilden har jag dock redigerat om till s/v.
Älska mej mest när jag förtjänar det minst för då behöver jag det mest..
Aj

Det gör ont i mig, vill vara normal.


Jaha?

Skjut mig så slipper jag livet


Moget på en Fredag? Nää

 


Festis-Fitta 

Förklaring:
En tjej som ofta brukar irra runt på lokalfester och är väldigt lätt att få i säng. Man behöver inte anstränga sig alls, bara att gå fram och be om det. Free sex helt enkelt. De passar väldigt bra in på Festis senaste reklamkampanjs slogan: "I'm free, and I'm festis."

Exempel: Inget av barnen tyckte egentligen om Margareta, men hon fick ändå komma på Jan-Oves fest då barnen var kåta. Margareta var nämligen byns ökända festis-fitta.Studiofoto!

Studiofoto är ju väldigt trevligt ådeå men lite svårt att sätta ljus, man måste tänka mycket på konstiga saker. Så jag trivs ju bättre framför kameran OM folk får bra bilder på mig. Annars blir jag vansinnig. Jag var i en grupp med Pontus, Gunilla och William.

 Gunilla


Pontus


Självporträtt
SKYNDA ER!

KUKEN I ÖRAT ......

http://www.tradera.com/Roda-paljett-skor-stl-37-Pin-up-Rockabilly-Burlesque--auktion_340307_110639010

GLÖM INTE ATT BUDA PÅ TRADERA ENDAST 30 MINUTER KVARRRRR!

Länge leve Balettkuken

KUUUUK!!!!!!!!http://www.dagenskuk.se/


Tradera!

Har med sorg i mitt hjärta bestämt mig för att sälja mina barn...http://www.tradera.com/Roda-paljett-skor-stl-37-Pin-up-Rockabilly-Burlesque--auktion_340307_110639010


Jävla nysande hela tiden!

Jag är en sån människa som kan svära åt mina egna nysar, jag HATAR att nysa men bara om jag är förkyld (Då sprutar det snor och täpper igen hela näsan). Sen finns det nysar som bildas av damm eller nått annat, dom är ok! Dom kittlas bara lite.


Första fotokursen..

Vaknade med en härligt svullen hals och feber, men jag skulle ändå till skolan! Vi hade vår första fotokursdag på Helliden med Bertil Lindgren och jag kände att det får jag fan inte missa. Inte när livet äntligen går min väg. 

Vi pratade om Sally Mann som är en fotograf som jag kände till sen tidigare, hon är född 1951 i Virginia i Usa. Känd för sin utställning Immediate Family, där hon fotograferat sina barn med eller utan kläder. Detta var provocerande och har startat många pedofil rykten om henne. Det är skillnad på nakenbilder och nakenbilder. Det sitter i betraktarens ögon trots allt.


 


Projektarbete

Jag går nu på Hellidens folkhögskola, för jag är arbetslös och måste göra något. Vi har fått i uppgift att göra ett eget projektarbete om vad vi vill. Det första som kom upp i min hjärna var foto, givetvis!
Kommer inrikta mig på 50-60-tal, Fetish, Burlesque och det inom den kulturen. Har knäppt några foton idag som test.

 Jag kommer att behöva mera modeller som är beredda på dom allra mest konstigaste saker och även snygga jävla bilar! Kommer mer info i slutet av veckan om detta. Har ni något av detta och vill prova på att bli fotograferade så hör av er, jag behöver all hjälp jag kan få med detta!!

Min fotohemsida - Http://www.Ljungberg.fotoexpress.se


Ray Caesar

Skicka igår över en "korsett-bild" till min vän Sanna så hon fick godkänna den och kritisera. Sanna har ett väldigt bra fotoseende så henne är den jag litar på. Hon skrev på sin blogg om en konstnär som heter Ray Caesar, väldigt nice konst som jag uppskattar. Ni måste kika in på hemsidan RAY CAESAR! 


Vintage Hairstyle

Jag kommer att börja med min julklappslista redan nu, eftersom jag alltid kommer på saker i sista sekund.
Då börjar vi med en liten bok som kan vara till stor hjälp till mitt utseende kanske ? Ni kan börja skriva upp detta Mor och Far, så har ni snart min önskelista.
 Finns på Http://www.sivletto.com cirkus 350 spänn eller nått!


Saggdoftförfan!

Har en fundering på om jag ska göra Scones till Johan när han vaknar, är han värd det? Nä, det får bli fil och müsli."Snödroppar blir mos"

Tog detta burriga kort i förrgår när solen lyste så förbannat jävla fint, hoppas nu att den gör det fram till oktober och att vi slipper den där jävla förpestade kuksnön som har fallit i överflöd hela jävla vintern!!!!

Vafan? Känner en doft av sagg just nu!!! Det bara kom sådär plötsligt?! Seriöst alltså!


RSS 2.0