Pluggbuttplug...

Vilken underbar dag, mina skolböcker som jag vann på Tradera.se har kommit så dom ska jag hämta ut nu.
Har lämnat iväg kattungen Pipen till svärmor och Lisa.

Kom ner till köket imorses och såg hur vovven Staffan och kattungen Rambo ligger tryckta mot varann framför spisen, det gjorde min dag. Ooh oh jag har förihelvette hittat mina Pussywagon-nycklar till bilen! Dom låg intryckta i baksätet på Johan's bil :)


Söta barn och söta kattungar!

Aah vaknade med en ihoprullad hund i knävecken, när jag sen börjat röra på mig hörs små kattsteg i trappan. Där kommer 2 busiga kattungar som välkomnar mig upp med lite bus och hungrigt jamande. Kallt som skrutt idag, råkallt och blött ute, så jag gick ut och yxa ner ett träd så nu är värmen pågång.

Helgen inleddes med barnkalas för Anna o Mårtens lilla Wilma som fyllde 3 år, gött med hembakat fika!
Lördag var det kräftskiva i en lada, YellowCats spelade under kvällen och många kräftor och öl blev det. Ser fram emot nästa års kräftskiva redan nu!

Wilma fick lera utav oss och en rosa tröja med en döskalle på


Lilla Leah fick låna lite lera av Wilma


Pipen

 

Rambo !


Elsköp

På tal om ingenting http://elskap.fortumkampanj.se/svante-ahlman.aspx Rösta på detta elskåpsmotiv, en kille som gick i min klass på Estet har gjort designen. Så rösta förihelvette :)

Polaroidkameran

Vakna tidigt idag ( 08.00 ) och kände att nu orkar jag inte sova mer, hör och häpna. Vad gör man då? Snokar runt bland sina gamla saker, hittar min Polaroidkamera från 70-talet och har som tur är en ask med "film" till den. Nu ska här ut och tas foton på gamla ting.Vintagedrömmar


 

Tänk att få ha ett sminkbord a la 50-talets Hollywood, som att sitta i en loge bakom kulisserna innan din film rullar igång. Stora glödlampor runt hela spegeln. Ha smink och borstar utspridda på din egna plats. Mmm-mm!


Shoes, I love shoes ...

Igår klickade jag hem ett par skor som förhoppningsvis kommer om 1 vecka eller 2. Billigt och bra, svart funkar till allt och går dom sönder dör jag inte heller. Är lite orolig för storleken bara!

Nu är det dags för skolarbete och organisation av alla papper man fått på skolan hitills!

Gonatt från eder Kottiz


Arabhäst

Jag vill ha ett Arabiskt Fullblod


Dödstrött

Höll på att inte hitta hem med bilen idag, så illamående och trött var jag efter skolan. Fick köra lillevägen hem och intala mig att det är inte långt hem!

Tror det har med mina nack & ryggkotor å göra, så jag har bokat en tid för ryggmassage och nackknäckning, det var ett tag sen sist. Brukar göra det med jämna mellanrum då mina kotor gillar varandra så mycket att dom gärna ligger tätt intill varandra.

Kottisk visdom: Varför ska man alltid vara aktiv, räcker det inte med att man var det igår?

Cosmos hos vetrinären!

Lilla Cosmos har troligtvis varit i slagsmål med en annan spinnis och har därför skadat sin vänstertass, han har haltat och sen har det blivit svullet. Så idag åkte vi till Falköpings Djurklinik vid 11.00, sen hämtade jag honom där vid 13.00. Han hade så mycket var i tassen och benet så han har nu 2 dräneringsslangar i benet.

En trött Cosmos inne på badrummet...

 

Här går ena slangen tvärsöver sen är det en uppifrån armhålan och ner...


Min gravida korean!

Idag har jag och min vän Clara hälsat på våran Koreanvän Ellen. Lilla lilla lilla Ellen söt och fnissig som hon brukar vara fast nu med en liten söt bäbispåutgång mage :)! Vi gick husesyn i hennes lägenhet, tjöta lite bajs o piss och sen drog vi med Claras bil Werner till stora staden Falköping och fikade en trudelutt.

 

2 Mongon och en strut

 


3 Babyspinns och en Vovve

Har precis kommit hem efter en hel helgs nattjobb, varvar ner med att kolla på mina bilder jag tog igår eftermiddag.  Igår låg vi i sängen rätt länge. När vi vakna till liv, hördes små pipandes i trappen. Då hade Rambo tagit sig upp för trappan helt själv! Sen kom Cat Stevens och Plutt-Åke också. Så vi myste med 3 kattungar och en hund i sängen.

Kattungen Rambo som absolut inte är rädd för stora klumpiga hundar som Staffan


Rambo har aldrig sovit på nått så skönt som våran säng..

 

Cat Stevens/Skrutten har kommit på att tvätta sig hysteriskt är roligt som fan!

 

Poser!!!

 

Hepp era ollonfluff nu ska jag försöka sätt i min öronplugg och sen söva till kl 15.00!


Natten är lång

och min byxa är trång.

(dags att skita kanske?)


Plugga snart då!

Nu förijävuuulen ska jag plugga snart igen då! Konstigt nog är jag jävligt taggad till detta och ska försöka dra kursen i kuken och klara den snabbt! Undersköterska kommer jag förhoppningsvis att bli om jag klarar av kursen. Det blir nice att ha en utbildning och inte bara vara vikarie!


Adjö gamle mobilen ..

Hej nya mobilen! Nu har Sonny lämnat in efter 4 år's trogen tjänst, gamle Sony Ericssonen orkade inte längre ha täckning och ville bara ringa nödsamtal. Tyvärr kände jag mig inte så nödställd lika ofta som Sonny gjorde.

Som ny trotjänare har jag Sally som är en Samsung. Hon har en "peta-på-med-flötiga-fingrar-skärm" och är riktigt lydig änsålänge. Jag tror kanske jag är glad över henne!

"Why you little" "Du din lilla" "Rölerrööreörölle"


Föddes med problem!

En nyvaken Kottiz sitter här och ska försöka orka ta tag i livet, borde storstäda som fan i huset men hur skoj är det då? HAHA nös som fan precis nu och sköt iväg en laddning snor på kameraväskan, uuuh :)

Folk undrar varför jag är så seg när jag ska göra mig iordning när vi ska ut. Jag föddes inte med den bästa huden och kommer därför aldrig kunna vakna och bara ta på mig mascara, en del förstår inte detta och jag hoppas ni nångång får problem med huden som finnar, veck, pormaskar. Det tar 10 minuter extra åt att kolla på alla fel och ha en disskusion med sig själv om detta. Här får ni en oredigerad nyvakenbild på mig, enjoy förhelvette och när jag blir känd kan ni sälja den till tidningarna!

"Varför blev jag så ful?" "Jävla veck som en gammal blodhund"

"Tråkiga uttryckslösa ögon" "Kärringmun"Bara för att...


Klätterväggen som försvann

En vacker Fredag eftermiddag åkte Jag, Torgny, Jenny,Andreas, Vilde o Loke till Skövdebadet. Efter 5 minuters badning försöker Loke dyka på alldeles för grunt vatten och dunkar huvudet i botten. En stor bula appears och det låter som en varg försöker sjunga opera.

För att fördriva tiden tills dom skulle öppna "Forsen" tänkte jag klättra på klätterväggen som är över iskallt vatten. Kände mig en aning stressad av folk som stod och vänta på att få klättra. Ramla ner i vattnet. Nää vafan, envis som jag är så ska jag fanimej upp igen! En sista gång till innan dom öppnar den där jävla rutschkanan. Happ kommer inte alls långt innan jag tappar greppet och faller med ena foten mot poolkanten. SKÖÖÖÖNT!

3 dagar efter the Accident

Blått och lila är fint kanske

Från sidan är det vågigt


Kantareller och Kattungar

Efter en morgonfika på Konsumfiket i stan kom jag och Johan hem och möttes av en påse med kantareller som stod på grinden! Då är det Holma-Göran som har haft roligt åt att jag och Marie inte hitta mer än 2 kantareller när vi mötte han i skogen igår, så han hade plockat en påse med fina kantareller till mig! :)

Cat Stevens

Pluttåke

Pipen efterbliven

Rambo

 

Har 4 Minispinns som behöver nya hem! Har ingen aning om kön på någon av dom så feel free att kolla själva på detta om ni är intresserade. Spinnsen är väldigt sociala och gillar att klättra på benen och spinner som små borstbindare! Dom kommer bli långhåriga/semilånghåriga.

Måste bli av med dom innan dom drabbas av blyförgiftning!


Falköping's cruising!

I Lördags var vi på Nasco Yankee Meet i Falköping, gamla jänkare och motorcyklar som fyllde hela flygfältet på dagen. Marcus tog och åkte sin hoj och vi andra tog Billy's pickup och forden dit.


Kicka igång skiten...


Glada Marcus


En trött Loke myser i baksätet på Forden

På kvällen intogs alkohol och åkte busbil, drog till kåken och betala 100 :- för att sitta ner. Sen ville vi hem och ingen ville gå på äventyr och se hur lång tid det tog att gå hem från Falköping till Tidaholm.

Gjill gjill

På Onsdag eftermiddag umgicks jag med Marie.K och vi försökte rädda en Igelkott som var slö, men han dog sen på natten. RIP lilla Åke. På kvällen hade vi grill och ölkväll här hemma och det kom lite trevligt folk och lite idiotfolk.

Torsdagskvällen tillbringades första biten i en fin PV påväg mot "LeBeef" i Vargön. Var där några timmar och drack öl och inhandla en skön T-shirt.

Horan

....

Igelkotten Åke som sen dog under natten

Närbild på hans armering

Prrr prrrRSS 2.0