RÖSTA !

Glöm inte att önska artister till WCR (rösta oavsett om du ska dit eller inte)!
Rösta på Vänsternäven och Snutjävel.

http://www.westcoastriot.se/onskaartister.asp


 

http://snutjavel.blogspot.com/                         http://www.myspace.com/vansternaven


Uppgifter!

Ibland får jag uppgifter av Johan, idag är det en uppgift som innebär att jag måste skriva 2 vinnarmail och jävlar fan skotta bort den där jävla snövallen bakom bilarna, tråkigaste som finns utan cigg.
Igår skulle jag hämta tatueringsmaskinen hos en typ men nej, då var inte han hemma.
Ibland brukar jag strunta i uppgifterna. Jag känner mig då straffbart stygg. Oojäää!Dags för promenad med Johan och Staffan. Det är svårt att se över snön! 


Staffan behövde bli av med energi, så att springa lös var väldigt bra för honom!


Spanarn


Han satte på Busan första gången hon blev på smällen, jag kallar honom Göran.


Skandal!


Skandal Skandal, bra ord. Måste fundera på det lite.


Rockabilly/Hot Rod Fotograf!

Gomorron! Ägnar min Söndag åt att kolla efter duktiga och intressanta fotografer på nätet, ni borde kolla in David Perry! Han tar väldigt bra hot rod bilder, pin-up's och lite blandad motorkultur. 
http://www.davidperrystudio.com/!
 

DRA ÅT HELVETTE JÄVLA KUKSNÖ!

Du din jävla snöman uppe i himlen får jag tag i dig så ska du få en jävla höger så du drar i backen med en jävla smäll!!! Kuk kukar kuken kuk stake balle balle ball!

Jag vill ha en videokamera igen så jag kan göra roliga filmer, har en tendens att vara rätt störd ibland och komma på helt onödiga filmer. Lola blev en populär film på internet, så ni kan få äran att se den här om ni vill. Ibland älskar jag min hjärna över allt annat...Detta är Lola, filmen har ni här under! Enjoy!
LOLA COOLRIDER


Mercury 1960

Ville bara påpeka att det är våran 1-årsdag snart, litet tips på vad som uppskattas i present!


Clownfobi

Jag kikade på filmen "Zombieland" häromdagen, med Woody Harrelson och någon yngre förmåga. Fanns en del roliga scener, men så fanns det en del otäcka scener också. Som en van Clownfobist(coulrophobia) kan jag känna på mig i vilka lägen en clown ska komma fram i tv-rutan. I filmen har killen vissa regler för att överleva, nr 2 är att undvika toaletter. Toaletter associerar jag direkt till clowner. Den ena skådespelaren går givetvis in på en offentlig toa med båstoaletter där någon lätt kan komma under och dra tag i benen på honom. Jag var på min vakt. Det tror fan det att han berättar om sina fobier eller nått när han är på toaletten. Hans fobi är clowner, ja men visst vad kommer inte upp under toadörren just då!

Detta resulterar i att jag skriker högt, pausar filmen, kallsvettas och sen ringer och skäller på min morbror som gav mig filmen. Jag frågar honom också om det kommer någon mer clown i filmen. Nej då det gör det inte, säger han. Men i slutet på filmen kommer givetvis en zombieclown. Tack för det! 


Seriemördaren John Wayne Gacy. Läs mer om honom här!


Innan vi avslutar, jag är ju inte dödsrädd för alla clowner. Bara vissa och speciellt min värsta fiende "Pennywise" i Stephen King's bok "DET". Den som skickar bilder på honom eller på annat sätt försöker visa honom kommer dö.

 


Vintage klänning!


http://www.tradera.com/Vintage-50-tals-klanning-Rockabilly-Pin-up-Sailor-auktion_107232112


Naken Exposed Rädd!

Idag färgade jag håret efter en lång väntetid på hårfärgen, Johan vet ju inget än för han jobbar till sent ikväll, men snart märker han att han får boinka en rödhårterjävel istället för blondin.

Alla som har en mailadress, gå in och rösta på VÄNSTERNÄVEN på länken. Längst ner på vänster sida finns det röstfält där ni ska fylla i vilka ni vill ha och ni vill ha VÄNSTERNÄVEN! Svårare än så är det inte. Mor och Far ni får fanimej med rösta, jag vet att ni har mailadresser!
http://www.westcoastriot.se/onskaartister.asp


Kär o galen! Ding ding ding klockor börjar ringa..


Tjurfäktning

Jag vill att en 12-åring ska dö, varför kunde han inte dött? 12-åriga Mongolitowhatever är den yngsta tjurfäktaren som redan dödat över 60 tjurar, han gjorde något misstag på en bullfight och tjuren började stånga honom till publikens förfärade skrik. Hans pappa rusar in och försöker få bort tjuren men det slutar med att han blir stångad också. Men Mongolito är inte den som är den, han går upp igen trots att han fick spö av tjuren. Och Mongos pappa står stolt och kollar på när hans modiga son tar upp fighten igen. Sen en andra gång får Mongo spö av tjuren och pappan rusar in i manegen och blir stångad igen. HAHAHAHAHAHAHA där tycker jag att det börjar blir riktigt roligt. Jag riktigt hoppades på att någon skulle dö. Tänk om lilla Mongolito skulle rivas i stycken framför all publik, det hade varit en bra show. RÄTT ÅT DIG UNGJÄVEL OCH ALLA MATADORHELVETTEN!


KOLLA LÄNKEN http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article6534974.ab
Han stångas om och om igen! Hahaha! Lär dig ungjävel!Kallar ni detta underhållning?


Sättet man vill dö på?

Då kanske ni fattar era jävla mexare och spanjorer whatever nått folkslag att det kanske inte är en så jävla bra underhållning! Jag vill se matadorer som sitter fast med en kedja i en påle mitt på manegen och endast kan röra sig 10 meter runt denna. Sen släppa in en glad och stångfull tjur, då skulle jag sitta och ropa glada hejjarrop! Hade ungen dött hade kanske det varit ett uppehåll med tjurfäktning, eller så hade dom kört massmord på alla tjurar med en Bullfight-maraton.


Dublin

Ajjemen fick en härlig flygbiljett till Dublin utav min kära pojkvän Johan i födelsedagspresent! Det blir Johan Marcus och jag som åker dit på St.Patricks Day och då hälsar vi på Anna. Jag fick även pengar av min Mor och Far så jag kan överleva i Dublin. Åå ett par röda fina tumvantar som kommer väl till pass i snövädret. Utav Svärmor fick jag pengar så jag kunde köpa 2 par skor i en finer skoaffär i Dublin som hon och Anna har besökt! TACK!!!

Nu ska jag bara fixa ett snyggt pass att visa upp på flyget. Idag har jag feber och mår allmänt kasst i halsen. Fan jävelstyg att bli sjuk då!St Patricksday firande..


Tvådje i tvådje

Idag för 23 år sen föddes jag på Kss i Skövde, fan vad jag är gammal.

Jag har ändå hunnit med lite i livet. Har tjatat till mig en hund, har haft över 20 råttor, fått uppleva sorg över en död häst, köpt min första bil som är en 142:a, varit förlovad, tatuerat mig, piercat mig överallt, färgat håret i alla färger utom grönt, målat ett halvt hus, förstört päronens Volvo, köpt en systemkamera, tävlat ponnyhopp med Alf, varit på rejv, badat mobilen i en pool, blivit loskad i huvudet av min bror, tränat boxning, sparkat in en ruta hemma för att bror inte släppte in mig, haft tandställning(tack gode gud för det, snea tänder är fult!) varit utomlands, klottrat ner osv.


Jag är den med snyggast byxor


1 år eller vafan är man när man sitter upp ?


RSS 2.0