Vänsternäven

Har jobbat inatt och är riktigt utvilad och tillomed helt glad trots att jag inte ätit något än! Sitter här med en ansiktsmask som Johan producerade fram på bara några tag, det ska ju tydligen vara bra för hyn. Eller så är den från Nivea. Solat har jag gjort imorses direkt efter nattjobbet. 

Nu sitter jag och lyssnar på gammel 50's music, fast det blir annan musik ikväll vill jag lova! Då ska vi dra te Husaren/Backstage i Skövde och lyssna på ett redigt jävla bra band som heter Vänsternäven. Jag tror på mycket röj och hårt jobbande vakter ;) Deras första spelning ser ni här: http://www.youtube.com/watch?v=9NFB3r_oxnc&feature=related   

Kolla in deras myspace: http://www.myspace.com/vansternaven

 


Självporträtt


Idag tycker jag om mig själv..


Snöyra!

Gokväll, denna dagen har varit en bra dag. Vaknade vid 9.00 och vi drog mot gymmet för att vara rediga men möttes av 2 skolklasser som hade en dag på gymmet. Vi var där i 5 minuter sen åkte vi hem. Dom borde förvarna för sånna dagar på gymmet. Nåväl min träning idag fick bli att hugga ved, sen åt jag fiskpinnar och lite fiskbullar med mos, dock pulvermos men det fick duga!

Far har hjälpt mig med min Sigge-bil som fått för sig att stanna ibland, så nu tyckte han att Sigge borde få mer bensin än vad han brukar få. Full tank! Tack Far nu är Sigge glad igen! :) Lisa har varit här ikväll och sett på "Nattbuss 807" vi kom på att det är en bra film, men har ni hört hur dom pratar i filmen? Ljudet låter pålagt och dom flesta verkar inte kunna agera. Bra film annars!

Just det, det snöar som fan här i Holma. Det var det jag ville komma fram till med rubriken. Eller det blåser mest småsnö men det är lika störande det!


Varför känns detta som jag?

Symtom vid borderline personlighetsstörning


*Hur du beter dig, känner dig och förhåller dig till andra svänger hela tiden kraftigt fram och tillbaka.


*Du känner dig ofta arg, deprimerad, olycklig och har ångest. Känslorna kan gå mot leda och tomhet eller skräckartat stegras mot katastrof och övergivenhet.


*Du kan ha svårt att tygla dessa känslor och uttrycker dig oftast aggressivt. Du är impulsiv. Humöret är oberäkneligt och föränderligt.


*Du tycker inte att du duger. Du har en negativ självuppfattning. Det kommer till uttryck genom exempelvis missbruk av sex, alkohol, droger eller mat, vårdslöshet i trafiken, slösaktighet med pengar eller självmisshandel, inklusive självmordsförsök.


*I allmänhet lyckas du ändå dölja dina känslor och förställa dig för att passa in socialt. Därför går det oftast bra för dig i skolan eller i arbetslivet.


*I nära personliga förhållanden kan du däremot bli krävande och lätt hamna i beroende. Du är rädd att bli övergiven.


*Om du upplever psykotiska episoder, är de oftast korta och präglas närmast av förföljelsetankar.


*Andra kan uppleva dig som ombytlig, anpassande och opålitlig, känslokall eller aggressiv och dra sig undan, vilket naturligtvis inte gör det lättare för dig.


Hotmail eller Hot mejl..

Lördagen tillbringades hos Tina med Lisa, Valken, Dan och Madde. Fick lära mig ett roligt biljardspel, pokerbiljard. Det var rätt sköj faktist, synd att Tinas lilla lägenhet egentligen inte är utformad till att spela biljard i och vara full samtidigt. Senare på sista festen så åkte vi taxi mot Holma men då råkade någon säga något opassande till våran utländska taxichaufför, så taxin fick superbra bromsar och stanna fort som fan och vi stod utanför brandstationen och frös.

Har träffat min lilla skithög Clara ihelgen, hon är en såndär wannabe-norsk som bara kommer och finbesöker oss här i Tidaholm när det passar damen. Nu kommer hon skriva ett (hahahaha skulle skriva hot mejl, fast på Engelska, Hotmail. Fast det var tänkt isär Hot mail. Fast jag satte ihop det så blev det hotmail som det är. ah det var roligt i min hjärna iaf ni som inte fattar kan dö) hot mail/hot mejl om att jag inte kommer till henne minsann.Har varit redig och pullat med min hemsida ( ja jag vet, pulat heter det men pullat låter roligare) ett tag nu så om ni är nyfikna att kolla på foton tillex från iskörning och från Jokers m,m så kan ni gå in på http://www.Ljungberg.fotoexpress.se


Skjut mig!

Gomorron människor, jag gick faktist upp vid 5-tiden! Ja ni hörde rätt, gick ut i kylan och hämtade in ved, starta en diskning och startade tvättmaskinen. Sen råkade jag somna i soffan i 2 timmar, drömde dirty dreams och vakna helt ensam och jävligt frustrerande. Hade jag varit pöjk så hade jag nog runkat. Jaa-a faaan! 

Fan har kännt mig jävligt osynlig och otillräcklig hela veckan. Jag har inte jobbat något alls denna veckan (jobbar på inringning). Har lekt med Cajsa, Clara och varit hos min morbror och spelat PS3. Tränat rätt mycket och gått ringleden. Denna veckan suger balle, hoppas helgen visar sig att bli bättre. BLÄ!  

 


Se på mig


Ringleden 2010!

Om en timma och cirka 45 minuter kommer Tidaholmarna ha en möjlighet att röra på fläsket och även göra det för en god sak. Flera förtag i Tidaholm's kommun kommer att för varje deltagare som anmäler sig skänka pengar som oavkortat går till Barncancerfonden! För varje anmäld så bidras det med 11 kr.

Ett evangemang som Jocke Djurberg så redigt knåpat ihop på Facebook från början och det har blivit större än förväntat. Så kl 20.00 så börjar The Walk ikväll och glöm nu inte att gå förbi Energy Express och anmäl er. Just nu är det 891 som enligt Facebook anmälan kommer att delta, hoppas nu alla kommer iväg det vore skoj att se så många på ringleden. Jag har fått uppgiften att ta lite foton som ska användas som dokumentation, så ser ni mig med min kamera så är det bara att le och se normal ut!

Läs mer på --> http://ringleden2010.blogspot.com/ 


Fuck you!

Jag vet inte vad jag får skriva här längre, men jag känner mig ensam. Ibland känns det som att jag mest bara är ivägen. Ivägen för mig själv. Nu gjorde jag nog fel. Men jag försöker ändra mig. Och nu ska jag städa. Städa? Ja det får väl bli så. För jag gör inget annat vettigt. Sen ska jag nog lägga mig. Sova. Bläääää! HATAR MITT LIV!!! Iallfall idag, imorgon kan det ju ha vända som vanligt. Dra åt helvette med mig och min hjärna den 'är fan efterbliven!HELVETTE!! 82376723 82719 ++++++++++fjjjjjjjjjjjjjjjjdfjdifEIuryncjkskaslalapasnxdbcsouq99328a+w0+w9e21bbvfpåajagqeeeeeeeeeeeeee
fjsfhjshrjhdjkjksbfhbxhcbcbfur12+38+0i12i22222222222222222222222222222kdkddwrioddpvcojkslaj2000 +ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddlllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllliiiuh.


Dåre


Idiot


Taggarna utåt? Check!

Man vänder lätt sina taggar utåt när man ser någon man inte gillar, tur att man har börjat träna och kan våldets fina lära. Så länge den andra börjar är det helt rätt att slå tillbaka hårt och mycket. Det har dom sagt på tv! Jag har fan stukat vänster foten, den känns helt cp i vissa lägen. Kan ha varit när jag var karate-kid en helg och sen det så mår den inte bra.Nu på Lördag ska Johan och jag åka och spela/köra Lazerdome med Jonas och Madde och några till. Ska bli sköj, sen på kvällen spelar Go-Getters i Falköpingskåken, vet inte riktigt vem jag ska dit med, Anna skulle ev med men då är deras kusin med och han känner fan inte jag, ska man va med så ska man vara full också. Så då blir det till att hitta tillbaka mina 2 mümmelflaskor och köpa billig energidryck. Det har tagit mig cirka 2 timmar att skriva detta inlägg för jag glömmer vad jag gör och hoppar in på andra internetsidor. Sån är jag, rörig.

 

 

 


Träna räva och du kommer långt...

Om man vill bli nakenmodell eller bara vara snygg på stranden. Jag vill bara påpeka att för första gången på väldigt länge har jag vart på gymmet och tränat ben och röv i en timma. Nytt år nya möjligheter, det känns bra den här gången. Nu ska jag ta tag i träningen igen, det bör inte vara svårt att komma iform. Äta mindre, absolut inget godis och träna hårt. Sen blir det till att börja åka till stallet igen, mocka skit och ut och rida ger bra träning! Rolig dessutom.

Räva räva räva!

 

Nähäpp nu är det dags att åka mot nattjobbet, hoppas det inte är så kallt inatt. Hoppas också Joha har hemnyckeln med sig, annars får han sova ute inatt. Damn you wild woman!!!

 


RSS 2.0