Jokers 2010

Lite Pics från Joker's 2010 får ni kika på tills nästa inlägg!
MEN JÄVLA BÖGDATOR SOM INTE VILL LADDA UPP SOM VANLIGT FOLK FÖRFAN JÄVLA KUKJÄVEL!


Hångla mera!

Att ligga i soffan och hångla är ju helt underskattat. Det är rätt mysigt och ligga och smaska. Sen om de leder till snusk är ju inte de helt fel heller, fast uppskatta lite hångel ibland. Som omväxling.


Sweet dogkisses are the best ones!

Cornelia gillar Staffans blöta pussar!


Peta näsan

Japp jag satt och peta näsan utan vidare resultat, kände dock en bloddoft och hoppades på näsblod. Nähä och varför kan inte jag få näsblod. Jag har inte haft näsblod sen jag var liten, yttepytteliten! Inte ens när jag gick boxning och fick hårda smällar på nosen.Nu ska inte ni va pryda och utropa "ååh vad äckligt" För alla människor petar näsan ibland, och fiser och rapar. Även dom finaste damer så att säga. Släpp ner fasaden och bli en människa.

Vintage Tattoo

Utan tatueringarna skulle dessa foton vara helt värdelösa och inte det minsta intressanta. Se vad lite bläck kan göra med en vanlig människokropp! Den sista bilden känns intressant för kvinnan ser mer ut som en man, eller vad tycker ni? Man börjar fundera lite.

 


V-Helgen i pics!

Kroon spanar in Johan's hjulning

Linderborg kunde detta imponerande bra och for runt som boll

Baywatch

Myspojkar?

Ströget Fredageftermiddan

Luftorka sig igenom hela stan

Vi hade med en trasig rullator vi hittat till Sandra

Sandra's gipsade ben

Detta är en imitation av Kalle Anka

Duuuu kan va trött!!!

Mohaha!

Förlåt!

Min lover och en bedrövad Jocke R

Lördagkväll, stanna utanför strögjävelhelvettet som var smockat!

Söndag blev det mat, bad i havet och glass i hamnen

Marcus och Anna myser

Notera sälkolonin i vänstra hörnet..

Sommaren's strandmode

Vi var sist av från campingen..


Varberg!

Vem vet vad som kommer hända i Varberg, kanske möter man cowboyen eller rentutav Candy den våta lilla afrotjejen. Buskhoppnings-SM är även inplanerat. Ta med sprit och oömma kläder så kör vi tävling på fredagkvällen. Någon som har en 240-dörr vi kan dunka på emellanåt?! Man vet nog aldrig vem man hittar!


Rajjtantajjtan

Jag är en dålig husse/matte, men nu har iaf lilla Busan fått sig redig kattakuk igen och det resulterade i 4 små hjärtan som ligger och sover i en hög. Svart/vit och randiga små liv är det och dom kommer bli semilånghåriga. Johan har döpt 2 av dom till Pluttåke och Rambo. Nästa projekt är sterilisera Busan!

Intresserad av underbara spinnungar?


Sova fint!

Bästa köpet pålänge är detta vintage-iga (ja-a man kan skriva så!) nattlinne från Lindex.

Så för 50 kr på rea blev den min och jag älskar den.


Kan en efterbliven Japan gifta sig med en mangakudde kan jag älska mitt nattlinne!


Alkåhååål

yESSH im drunk and I dont n know anything right now.. men det var säkert en rolig kväll  ;D Asoångsbadet och sen ner till staden i pittes 144 tydligen, ja jag rtroode han hade bara 2 dörrar i bilen och krångla med att fäll a framsä'tet som inte gick å fälla. det var vssst 4dörrars... brygget. drinks. pizza. nån fest vi våldgäsa och sen mc-klubb ... m,men jag är hemma och hel iaf! mer infp tomorroww hoppass ni hatt sköj!


Bad i en jävla sjö

Fan jag är bäst!


Utväxtfix

Som tidigare sagts så hatar jag utväxt i håret! Nu sitter jag med blekmedel i utäxten, sen när det är klart ska det i med rött som vanligt!

Ha en trääävlig helg!


Försöka sova eller äta popcorn?

Orkar inte ligga och vrida och vända mig i sängen, Johan kommer antagligen inte somna då och han ska jobba imorgon. Det får nog bli till att äta popcorn och invänta Sopranos som börjar kl 23.00 på SVT2.Popcorn ska helst poppas i kastrull.
Popcorn-maskinen funkar fint om man är lat eller inte får använda grytor.

Men att poppa i mikron är nödfallspopcorn, likaså att köpa kalla färdigpoppade popcorn!
Alla sorter iaf ska intagas med mycket salt!

En legend...

Igår gick våran Party-skatan Zack till graven. Han hade under ett år blivit hotad och psykisk misshandlad av en man i 29-års åldern. Trots detta gjorde Zack ingen anmälan utan höll sig undan så gott han kunde i sin lilla hyllplats. Men igår fick han åka en sista tur i en Volvo 142. Tills denna våldsman tog ett tag om nacken på honom och slängde sedan ut honom med all kraft på gräset utanför Tidamek.

Zack lämnade efter sig 16 barn + barnbarn, testamentet efterger ingenting då hans enda vän barbaran Carina också sen länge avlidit.
Zacks högsta önskan är att vi ska festa hårt i Varberg denna sommar och inte vara rädda för att hitta en ersättare för honom!
New Tattooooo

Gokväll nu får ni kika på min inte unika tatuering, men unik i dom här trakterna tills nån annan gör likadant! Skuggor kommer ev tillkomma när jag bestämt mig :)

 

Gonatt !


The Sopranos vs CSI

Sopranos har vunnit 5 Golden Globes och vunnit 83 andra vinster och nominerats till 211.
På Imdb.com har serien 9.5 av 10 i betyg.

CSI har blivit nominerad till Golden Globes och vunnit 42 andra vinster och nominerats till 101.
På Imdb.com har serien 8.5 av 10 i betyg.

Sopranos Trailer

CSI Trailer

 Tatueringsdags!

Nu har jag äntligen orkat att boka en fucking-jävla tid till att gadda mig, hoppas nu att allt blir som jag tänkt mig för då borde det bli fittigt nice! Imorgon kl 12.00 blir det dags att somna på britsen och bli bedövad av det sövande ljudet av Tattoo-maskinen. Tror då inte att jag kommer somna imorgon, får be min svägerska att inhandla Coca-cola och underhålla mig! :) Ni får se bilder imorgon!


35 Grader

Enligt våran termometer utanför fönstret så är det 35 gr här hemma, vet inte om jag tror på den men 30 är det nog! Ska ner till staden och inhandla makaroner och hotdogs som jag kommer leva på under helgen, som jag tillbringar i High Chaparral. Men jag tänker inte grilla körven själv!


RSS 2.0