Ranch Horse Challenge 2010

På Torsdag startar westerntävlingarna på High Chaparral och det håller på fram till Söndag eftermiddag/kväll! Inträde för alla dagar är 300 kr och det är det klart värt, på kvällen brukar man bli alkis, grilla och sen kan man gå från campingen in till westernstaden för att sen komma in till Saloonen som är rätt livad att vara på under natten! Läs mer på RHA eller High Chaparral hemsidor.


Sista svängen i Polebending

 

Prisutdelare

Frukost med hästarna nära är fint!

Slidestop

Många Koklasser lär det bli ihelgen


Minnen


Girl on LSD

För er retards som inte fattar att det är en länk, så är det en iaf :)

Retuschera mindre...

Jag gillar inte Britney annars, men är väldigt imponerad över att hon av alla människor som bla gått igenom depression och ångestpsykbryt vågar visa upp sig utan retuscherad. Rumpan har minskats, veck på halsen är borta, smalare vade och lår, smalare midja och inga celluliter. Förr i tiden var det vågat att posera naken i foton, nu är det vågat att visa sig oretuschade.


Det finns ingen som är perfekt, är du för smal har du oftast inga bröst eller höfter. Killar drar sig till S-former. Vem fan gillar att köra på en rak motorväg? Hellre kurviga grusvägar säger jag då! Allt handlar om form. Vem vill stöpas i samma?

För er med hysteriska tjejer!

Hittade rolig fakta på Expressen.se

Vibratorn uppfanns initialt för att behandla hysteriska kvinnor under 1800-talet. Den orgasmframkallande tingesten hjälpte doktorerna att skingra ångestrelaterade symptom som de "hysteriska" kvinnorna led av.

Hahahaha, det är så man ska hållas lugn och fin alltså?


Madness on two legs

Blev taggad på den här bilden, fast innan stod det med fin text "Galenskap på två ben" över! Jag fattar inte vad fotografen menar med det ? Imörrn är det Joker's i våran lilla Tidaholm's park kom dit och röj och spana på fräscha bilar och motorcyklar !

"Madness"
Foto: Pontus Henriksson

Förbjud kamphundar?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7250856.ab

Okej, hundar attackerar! Kanske dom flesta är kamphundar, måste vi utvisa dom från Sverige? Ett visst folkslag har en tendens att göra fel för sig så som att mörda, råna och våldta m,m. Inte fan utvisar vi dom. Oh nej kom hit, kom hit och få fina bidrag allihopa. Men oj!? Var vi arbetslösa här i Sverige? Vem fan hjälper mig. Helvette vad dumt! Ska vi se hur många som är vansinniga på detta inlägg! HAH!


Här är Vilde och Loke med Staffordshire Bullterriern Staffan som älskar barn!


Belushi

Har på något sätt kommit på att John Belushi's rollfigur i "Animal House" / "Deltagänget" ligger bland Topp 10 på min lista över "Sluskigt heta män" 


http://www.youtube.com/watch?v=buMfAaRKP_0&feature=related
Trailer till filmen Animal House, check it out!


T-Bridge

I've been visiting my friend Cajsa-poopy in T-bridge today! Jag och hennes syster Clara drog dit så jag fick checka in hennes nya hem som hon delar med pojkvännen Björn och hennes son Hugo. Vi köpte med fika som bestod av chips, cola, mjuk pepparkaka och negrobollar. Fyfan va gött!


Clara knäppte en vacker bild på mig och min älskade Sigge!


Bild på Hugo som jag tog i trädgården


Fick även en fin bild på Clara!


RSS 2.0