UltragayNÄHÄ?!
Tur att han kom på det, annars hade jag kunnat berätta det för honom.


CurvesDita von teese


Christina Ricci


Marilyn Monroe


Våfflor och Burlesque

Imorgon är det våffeldagen tror jag! Enligt våran lokala tidning så skulle Coop's Våffelpulversmet vara den bästa, så jag ska försöka testa den någon dag, kanske imorgon...

Har suttit och slötittat på Burlesque perfomers på Youtube.com, väldigt intressant må jag säga. Hittade en tjej som kallar sig för Missy Macabre, hon utför ett av sina nummer i ett badkar fyllt med glasskärvor. Det roliga med burlesque tycker jag är att tjejerna ser oftast ut som vem som helst kroppsmässigt. Midja höfter och lår och har man tur ett par stora pattar men det finns även små. Kanske just därför jag gillar burlesque ?Tryck här för ett klipp med Missy Macabre


Idiot!

För 3 dagar sen tyckte jag om mig själv rätt mycket faktist, men nu bråkar jag med mitt fett igen. Jag hatar när det blir såhär, varför sväller jag 10 kilo upp på min mage och lår ?

Som ett brev på posten kommer det och jag mår alltid lika dåligt. Jag kommer aldrig att få uppleva en bra sommar.....


Tatuering

Jag vill tatuera mig hos Johanna på Bluebird tattoo i Västerås och det genast, hon har gjort en cover-up och lite annat på min arm och hon är en jävel på att tatuera, nu måste jag ringa förfan!


Från Tattoo mässan i Malmö, dötrött, skitnödig och hungrig var jag.


Hos frisören blir man fin...

Idag har jag tränat mina muskulösa armar, tro det eller ej men det finns muskler där som nu smygit sig fram. Imorgon har min kära mor varit så snäll mot mig och tänkt betala ett frisörbesök åt mig, så nu första gången på väldigt länge ska jag klippa mig på salong.

Hann inte med en Macken-kväll igår så ikväll blir det till att se på den ikväll. Men först till Stallet.http://www.youtube.com/watch?v=T-4rvhhVRQ0 <-- Macken is the shit :) Denna går på cd:n i bilen just nu!

Saknar sommaren...


Högbrunst!

Censur!

Sen åkte jag hem till far för att hälsa på, men jag somnade. Så social är jag. Sen åkte jag och Sigge hemåt, solen blänkte i hans grill och allt var suddigt pga solens starka strålar. Nu är det vår tänkte jag, MEN NEJ FÖRIHELVETTESJÄVLAFUCKINKUKSNÖN KOMMER TILLBAKA PÅ FREDAG! Tack för den då Gudjävel!

 


Fyllechaffis förfan!

Visst är det roligt att vara brötafuller, men konstigt nog avled jag inte av att vara chaufför inatt. Förutom högerörat som dog en aning efter en dos av Johan's vackra stämma. Men sånt är det, bara att vänja sig eller ha öronproppar med sig. Detta rekommendras även till dom som kör på mig, eller sätt mig längst bak! Jag är en jävel att ha med, men nu ska jag försöka ändra på den skiten. Nu vet alla det och ni behöver inte påminna om det.

Nu slipper man skriva sånna häringa vackra lappar på fyllan till föräldrarna iaf!Nepp gymmet blir det idag så jag kan fila på mina spiror till sommaren, vore gött att kunna ha bikini utan att skämmas!
Bastardo!,

Idag fick Busan sin efterlängtade Bastardo! Min hankatt Cosmos satt med under hela födseln som stöd till Busan, jag var nere några timmar i stan och sen hade hon krystat fram lill'Bastard.


Sol sol sol!Igår kändes det som våren var här när vi åkte i min bil. Solsken, mitt röda hår och The Caravans på stereon fick mig att tänka tillbaka för ett år sen när jag körde mot Holma.


Mitt liv som Bert!

Goeftermiddag mina vänner och stalkers! Har sovit dåligt inatt pga Busanjävel som ska föda snart håller på och öppnar garderobsdörrar och dylikt. Det är min mongokatt.

Började dagen med att äta 3 knäckebröd med aromat, vid (hör och häpna!) köksbordet. Det har inte hänt på väldigt länge att jag ätit där, men jag hade en bra bok framför mig som heter "Mitt liv som Bert", mycket intressant så den borde ni läsa. Ska jag läsa böcker så brukar jag alltid vilja läsa dokumentärböcker/självbiografier, dom känns ju mest värda att läsa. Jag och Staffan passade på att promenixa i solen idag!  


RSS 2.0