Ridning!

Igår var jag med Clara och tittade när hon red lektion, hon red en ponny som heter Gacita. Först en sväng in i skogen sen vidare till ridbanan för att skritta och trava runt...


Pill me or kill me?

Happ seg dag med regn ute och inne... du fattar vad jag menar! Imorgon ska jag till kukhellidensfolknullskola och lyssna på en efterbliven historialärare om jag har otur. Med min jävla tur så.

Älskar inte mig själv just nu, skulle behöva känna mig älskad av någon eftersom jag inte klarar det själv.


Well well

runka kuken...

Ovälkommen

Jag har lärt mig att jag inte är en självklarhet i vissa fall. Hade jag varit blond och snygg så hade det inte varit snack om saken. Men men nu är det så att jag är extremt rödhårig och inte snygg. Well well Örebro till helgen låter väl skoj får se om jag får lifta med någon!"Lowbrow goes demented"


Full eller energi!?

Jovars, jag drack la men så jävla fuller kan jag inte påstå att jag var.

Har kommit på att energidrycken gör mig mest galen. 3 energidrickor+lite (jag menar lite nu alltså) sprit till detta=med en glad,akrobatisk,fotografisk och energisk Kotten! Deal with it! :) Finns ingen risk att jag däckar iaf, still going strong..sitter och försöker somna framför tv:n men det går inte. Kommer inte somna förräns 6.00 om jag känner min energiska kropp rätt! JUST DET, hör och häpna jag blev uppbjuden te en liten tryckare av Johan igår.  Mys :]


Fyllefest i Holma bygdegård, Carro och Jag

Vi får klättra för att komma in här hemma, efter detta släpa jag in honom från trappan!


Brister

Varför producera ni fram mig?


´
Big mistake
http://www.youtube.com/watch?v=L6eOyczdQa4


Behöver...

Nu kan alla mina fans (60 st) sponsra min sommar outfit tycker jag..
Detta är mitt mål just nu, att införskaffa inom kort.
Gonatt förihelvette

Fittgratäng


Hahaha gött att dom skickar ut såhär roliga reklamblad!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7157468.ab


Fuck off and die tvättkorgsjävel!

Jag hatar att se 2 olika tvätthögar bli större och ropar "Tvätta mitt maginnehåll, tvätta nu din late fan"! Fuck you tvättkorgsjävel! Har ridit idag och fått nya fina blåmärken på benen, sånt blir det när man rider barbacka och är lite hetsig.


Detta är Lill-Babs som bor i stallet, en kattunge jag gav bort för 2 veckor sen!

 
Hundgänget i stallet


Efter ridturen, Etch o Jubalee


Rulla i skit är en favorit sysselsättning, även för mig


När vi åkte hem fick Rock ta ett dopp i Gårdsjön


Sluta röka?Nu funkar inte a a o / las dom med prickar over..

Nej imorgon ska jag vara frisk och kry sa alla blir nojda och glada! Sa slipper man fa angest och skammas over att man ar sjuk, for det har jag nu.utropstecken.

Tack


Foto: Marie Karlsson


Popcorn och damp

Lite vardagslyx ikväll var en stor skål med popcorn och iskall mjölk till detta! Det lilla får mig att må bra, det tycker jag är fint. 

Just det, mitt stora mål just nu är att få ett intyg att jag inte har damp! Tänk alla gånger jag fått höra att jag har någon bokstavs-kombination och då kan jag ge fram ett intyg på att jag inte har det! 

Jag har överenergi som varierar till apatiskt tillstånd, svårt att orka läsa en text ordentligt eftersom jag tröttnar men ändå är intresserad. Otålig och vill att allt ska ske direkt annars tröttnar jag. Svårt att fullfölja projekt. Lätt irriterad. Det är väl de enda dampiga jag vet.KISSIE!

HAHAHHAHAHAHHAHAHAH jag läste Emma's blogg och hon skrev om ett avsnitt med Kissie...
Ni måste se detta hon är ju som en 13-åring som vill därifrån, fjortis, bimbo och lite lätt efterbliven.. HAHAHA hon ligger högt på Topp 10 på mest efterblivna media personer!Kissie utan smink, se vad bra de är med smink!http://nyheter24.se/bella-tyra-show 

KOLLA FÖRFAN!Hora


Gomorron

Runka kuken tills den är blå.. ? Nä nu ska jag ägna en timma åt duschen och shäjva benen and so on, är man inte snygg får man låtsas!


Tänkte ..

Borde sluta röka lite, men jag är fan rädd för att bli tjockare! Sluta röka eller bli tjockis ?
Hoppas du dör i en bilkrock


PV
Cruising

Pissväder med 100 liter regn i sek är alltid roligt på cruising! Fyfan, men efter en flaska jäger så tänkte man inte på regnet. Idag sitter jag med ond högerhand och är 20 blåmärken rikare....Energy och jägerkopia!


Det var lite fränt...

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=97&artikel=3678836

Får passa på att vara självgod ;)

Lite picsNu drar jag till stallet och rider Etch en sväng..


Utställning på Lördag!

Har redan tjötat på er, men för nya bloggläsare så ska jag berätta att det kommer att vara en förjävla bra utställning på Tidaholm's museum den 8 Maj nu på Lördag 15.30! Jag har nämligen fått en tjuvtitt på utställningen idag...Hähäeee!!!!

Pinup-Rockabilly-50-tal-Musik-Bilar-Pinstriping
Vardagslyx!

Vardagslyx är att hänga trosorna på elementet medans man duschar och sen ta på sig dom...


Fylla och ofylla


Klänning för fylla och en nykter ? Vilken ska jag ha på cruisingen tro..


SonicsSonics - The Witch
Go låtjävel, sök även på "Sonics-Psycho"


Stalldag

Bilder till Marie som är i USA och leker cowboy hela dagarna, Enjoy!Så ser det ut hemma just nu!


Cruising & Shake this town

8 Maj vet många att det är cruising, ni som inte vet, vet nu. Bra va? Hoppas nu att det blir fint väder så man kan ut och fota lite.

Sen när ni tröttnat på sletna raggarkäringer och tjocka gubbar som har häng, så kan ni istället avnjuta sjysta saker på museét i Tidaholm som har invigning på utställningen "Shake this town" . Rockabilly, Pinup, Bilar och Tatueringar.

Mer info kika in på Carlsautosalvage


Sunday bloody fucking Sunday

En annorlunda dag idag, men jävligt rolig och kanske den bästa Söndagen på länge. Har haft sketsköj och plus att vi har grillat körv. Nu ska jag sova och imörrn blir det skolan! Zzzzznusk på er...


Tack te min snälla Fluffy för hjälpen med Alien-frillan!


Döden att kamma ut 1L hårspray och tupering, fyfan men det vare värt!


Hej då Babyspinn!

Trodde inte att det skulle vara så jobbigt att ta farväl av en kattunge, men det var jobbigt. Det känns som att Babyspinn känner sig helt ensam och rädd i sin lilla transportbur när hon åker till sitt nya hem! Jag vet att hon kommer få det bra där, men det känns jobbigt. Min lilla spinnmaskin.MEN VAD GÖR DET när någon släppte ut en höglöpande katthona inatt, då får jag ju mer jävla kattjävlar FAN!


RSS 2.0