Wulffmogenthaler


Snööö!


Vi bor i alaska


Nora och Johan med Staffan


Nora fastna i snön, tur att hon inte åkte ända ner


Skotta uppfarten för tredje gången


Staffan vid grinden

Japp vi har rekordmycket snö i Tidaholm, vilket är jättetrevligt om man är isbjörn. Men vi kanske kan få en skön jävla sommar nästa år med mycket värme istället!

Busan

Busan är en slampkatt med stil och hög klass på sin långa ludna svans som hon bär med stolthet. Busan har fött 3 kullar med bastarder, den första kullen dog. Dom andra är utspridda i Skaraborg. Hennes intressen är att lapa, tvätta sin päls som efter en tvättning är helt nerblötad (hon måste göra något fel?), öva på att göra kattungar och spinna. En hemsk katt som ser ut som en uggla vid chocktillstånd, hatar upprepande ljud och bajsar utan att dra över kattsand över kattkorven.

 


Dagens outfit

Idag har jag tagit på mig ett överlägset och överdrivet ansiktsuttryck

Linnet jag bär har jag stulit från en Grek

Så muttan inte går bar så har jag min mammas trosor på mig

Klockan är nu 13.05 och jag kommer inte gå ut i snön än på några timmar!!


Torsdag 21.00

Japp Torsdag 21.00 som sagt, då ska ni knappa på Tv6 för att se på "Crank".
Varför undrar ni ? Jo för att jag har mycket bättre smak på film än vad ni har... ni kommer inte ångra er!


Lilla Lila

Ny korsett från Rockadolly and I löööööv it!


SlappSöndag

Trött som fan, men inte bakis trots den helt sketabra festen igårkväll som var hos Elin som fyllde kärring. Sketsköj att alkoholiseras och hoppa runt på hemmafest! Vaniljvisp+Morgandrink, Spyor i sovrummet blä, Lp-skivor i garaget och hemma vid 03.30 och lagade mat för 4 personer.


Ääääh nu ska jag mysa med min älskling istället!

Imorgon berättar jag om mina senaste inköp+bilder

Bilder från RåckbawtenLisa "Rambo" Altemo


Rockbåten

En snabb uppdatering det var jävligt roligt på rockbåten, är dödströtter och imorgon slänger jag upp pics..

Död åt all snö!

Såhär ser det ut kl 05.30 om man jobbar natt i den här jävla snön, fint på bild men pess att uppleva

 


Död åt alla som gillar snö, länge leve solsken och gröna gräsmattor!!!

 


Dagens outfit!

 

Jag har på mig en Kappa med päls från en Hummande Hamster

Skjortan är en av märket Konsum

Byxorna är ett av gråbäverplysh

Sen för att jag ska kunna spatserande med benen har jag ett par kängor som "Heilar" när man svänger höger.

Glöm nu framförallt inte vinterns bästa assesoar som är ved-bärar-tunnan från LV.


Rock at sea 2010!

Prima skinka japp japp! På Lördag morgon börjar vi dagen med en konsumfika + grogg innan vi far vidare med bussen som går mot Stockholm. Då ska vi ut och åka båt och bete oss som hederliga svin. 

Någons hytt

 

Peck och Johan, man blir trött av att vara runt 30

 

När Errols spelade fylldes hela dansgolvet mer än när dom andra banden spela

 

Bromanderskerna + nått raggaraktigt

 

Somna och du blir straffad

 


Weapon of choiceEn av dom bättre musikvideor enligt mig, nuförtiden är det mest bigassnegerstjärtar som guppar upp och ner och fram och tebaka, fingrar som ska pekas åt olika håll, läppar som fuktas och gud vet vad!


Make-up tips

Gomorron mina stilkoner, dags för ett hett make-up tips alá Kottiz.

Ta den vitaste sprayfärgen du kan hitta på Biltema och grunda med detta i hela ansiktet. Nu tror alla att du är gjord av porslin, så-åå gulligt. Runt ögonen har jag lagt en tung "kvälls make-up", tryck ner fingrarna i ett gammalt askfat tills du blir sotig och sen är det bara att gnida runt ögonen tills du tror att ögonen ska ramla ut. Nu kan ingen kille mostå dina rinniga och svartmålade ögon. Sen pricken över i:et att tugga på 2 gamla tamponger för att få den blodiga känslan runt munnen. Högst 1 dag gamla tamponger, annars kan du bli sjuk.

Over and out!


Inridning av Zamba

Marie tränar Z att inte vara rädd för saker som prasslar, rör sig bakom henne och över henne.

 

Här med en regnrock som var väldigt farlig till en början men sen gick det att bita i den.

 

Tömkörning, Zamba gick över cavalettibommarna, över "bron", slalom mellan däck, halt, rygga m.m.

 

Dags att hoppa upp, en något misstänksam Z undrar vad Marie ska göra.

 

Det gick bra, sen reds hon runt i rundkorallen ett par minuter och Z skötte sig mycket bra!


07.15 jag är vaken!

Klockan är tidigt och här är ekot.

Igår attackerades ett ungt par av en ung ligist i 5-års åldern som är känd som Vato-Loke. Han tvingade dom under hot att göra tacos, spela playstation till förbannelse och lyssna på han smaskande tuggstil. Alla överlevde och en dog. Tidigt nu på Lördagsmorgonen väcktes en kvinna i 20-års åldern utav två katter hade en s.k spinn-battle bredvid hennes huvud, kvinnan sitter nu och behandlas med barnprogrammet "Jonsson och Pipen" och kommer klara sig med lindriga skador.

My baby baby balla balla


Vunnit på Tradera!

200 pix för 5 gamla Playstationspel är inte fel faktist, ville ha alla utom WorldCup 98.

Resident Evil 2 är fan bra men otäckt! Need for speed är nog skoj, men Gta2 är fan roligt! :)Porrnovell på Superhjältevis

Nu är det såhär att som belöning när man pluggat bra får man skriva en porrnovell och ta synonymord på den och sen götta sig redigt. Det gjorde jag och Frida händerna på täcket och enjoy this story!


Superhjälten

 

Joakim var en tillsynes rätt och slätt bruklig herre med mått 40 på dojor och en fullständigt gränslös snopp som får kvinns att tuppa av av begär när dom skådar han i ridbyxor. madammer hemmahörande i obehöriga jordstycken gästar och placerar sig på väntelista på utsidan av hans telefonhytt, som ni har kunskap i bor hela surven superhjältar i telefonhytter. En strömning som stålmannen satte för en mångfald solvarv sen. En vänlig och tempererad dag stod en mäkta luggig och voluminös madam utanför hans bås i hopp om att övergå till att vara befruktad. Joakim är våran superhjälte som befruktar helheter och allesammans. vid den tidpunkt då han skådade på följande fruntimmer antog han att hon var hemmahörande i Bosnien, det kan ha vart för hennes hårbeklädnad runt omkring munnen eller dom låglänt slokande skjortbrösten som smiskade mot vinkelböjningarna. Hon tiggde och bad honom, hyggliga åstadkom befruktning med mig med din superhjältesnopp som får hela bunten att om 9 månvarv nypa ut en blåfärgad dvärglik avkomma som blott bajsar och skränar i 2 år. Han öppnade sina strama rosa ridbyxor och igångsatte tajja sin task. Hon skådade uppå honom med ett ansenligt grin så hela tandrötan syntes, i samma veva som hon drog mot ett högre läge sin lager-på-lager kjortel Det grundades en vattensamling av blodvätska och avsöndringar emellan hennes skånkor och hon var nu beredvillig för befruktning på superhjältevis. Med en bakåtvolt och en luftsprång berörde han sats och skumpade in i hennes hamrande sköte som tog emot honom i anslutning till en trumpetfanfar. 8 Juckningar därefter var våran kämpe klar. Den Bosniska Zigenarbruden fick fatt i det sagg som skvalade ur henne och lagrade upp detta i en liten säck, som hon sen ämnade ta med och vara mellanhand vid på blocket.se. Med oböjliga vårtor som för jämnan siktade på  rätt ställen spatserade hon i riktning mot hemmet och gottade sig av denna tidsenhet i sin fundering.

 


Halloween parrrrrty

Ajjemen på Lördag är det dags för många flickor att få en ursäkt att klä ut sig till slampiga luder. Förra året var jag och Lisa "Venezia-fåren", dom som var nere i en källare på en pizzeria i Tidaholm som dom hade halalslaktat eller nått. Då tyckte vi att får skulle vi va! :)

Halloween 2009 -Jag och Lisa på förfesten hos Caroline


Men iår har jag inte ens fixat något inför utklädnaden så det blir väl något halvdant. Festen är i Tidaholms parken på Lördag och hör å häpna mina vännerrrr "Uffe Balla Balla" kommer dit och kör sin kända låt från "Talang" hahaha! Yes indeed...

 

Hepp dags att dra skinnet fram och tillbaka på falukorven och koka makaroner!

Anna Fur Laxis

 

Jag har nog redan lagt upp denna, men mjau and enjoy förfan!!!!


Dagens outfit

Dagens oufit

Vitt linne, hittat i en gråsäl på Maldiverna

Sidenpyjamasbyxor, Dolce and gabbana specialsydda

Halsband, egenhändigt knypplat av tandtråd och lackat med tuschpennor

Tatueringar, vattenfärg från BR

 

Avsluta denna fina outfit med att dra upp byxorna så långt att du får kameltå och sen tryck upp handen mellan benen och stå brett isär. Sådärja! Nu är du garanterat hetast på hela gruppterapin!

 


Stanley Hotel

Det vore väl helt underbart att checka in på Stanley hotel under en helg! För er som är hemma i skräckvärlden och har Stephen Kings "The Shining" känner nog igen er. Stephen King uppsökte detta hotell under en Halloween för många år sen för att fira helgen med sin fru. Det var detta som inspirerade honom att skriva "The Shining"

Mycket bra film, finns ju även Kubricks version på den. Men King var inte nöjd med den så han gjorde en egen filmatisering senare.KLIPP FRÅN FILMEN

Känner ni igen låten ?


Veckans fuck you!

Går till alla dessa jävla telefonförsäljare ! 3 gånger har dom ringt från "Matador" ett företag som har rakhyvlar som man får hem gratis och sen kostar det. Tredje gången sa jag till dom på skarpen att Johan inte rakar sig, ingen rakar sig här hemma! Lögn, men dom fattade och skulle ta bort vårat nummer. Säkert!

Har även skällt ut några pensionsförvaltare, dom är helgalna. 3 OLIKA har ringt hit och jag har frågat efter deras nummer så jag kan ringa dom på deras fritid! Men då är det tydligen inte roligt att prata längre.

NIX.NU är en förjävla bra tjänst som jag ska ringa!


Catch, Charm and Destroy...Livet och damp?

På senare tid har mitt lilla liv börjat kännas mycket bättre, det är nog tack vare min älskling som är så jävla vuxen och hjälper mig med mina bekymmer. Men jag kan fortfarande inte tygla mitt humör men vi får se när min utredning är klar. Japp jag skiter i om alla läser detta, jag har ju humörssväningar och då kan man ju gå på Damp-utredning för se om det är damp eller inte. Har jag inte damp så kommer jag rama in intyget och ha det på väggen åå har jag damp så är det bra att bortförkklara sig med ;)


RSS 2.0