You go to hell. You go to hell and you die!!!

"You go to hell. You go to hell and you die!!"


Avslappnad Rambolaijnen på älskningens ben

 

Alltid med stora hysteriska ögon!


Silikon och stora trutar gör så alla sprutar?

Satt nyss och läste igenom alla bloggar jag läser och kom fram till jenniebromander.blogspot.com. Där hon skrev om kåta män som tänder på yngre silikonerade brudar. Så nu skriver jag min åsikt om detta med för jag blir så irriterad med rullande R!

Okej till saken nu då..
Alla ska ha x-large silikontuttar, sprutat in botox i läpparna, sminka sig som horor och klä sig som alla andra brudar gör i någon jävla tidning som sätter "modet som gäller i höst". Har dom magväska så har ni stilfixerade brudar detta med, har dom haremsbyxor som det ser ut att man sketet ner sig i har alla modemedvetna brudar detta med. Usch usch! Tänk att följa modet punkt och pricka och se ut som en nersketen turist med magväska?

Jag tycker att alla silikon/stilikon brudar ser likadana ut, dom är ungefär som kineser som är sketsvåra att se skillnad på vem som är vem. Har man sett en så har man sett alla ? Nu fick kineserna en dänga med, fast dom kan ju inte råför att vi svenskar tycker det är svårt att se skillnad på dom. Men ni fattar vad jag menar med detta inlägg.Åå om det är någon kines som av en händelse läser min blogg så skiter jag faktist i om den blir sur.

Glömde att göra Kalle Anka läppar på bruttorna men ni kan väl fantisera att dom tar den i munnen ändå?

 Stallet i regnet

Usch vad regn förstör när man ska ut och rida, men det är bara att bita ihop för det är så jävla gött att skutta ut i skogen med lilla Etch. Har haft en playdate med Sussi idag, hon tog med Bosse is right så han fick leka med Staffen Staffan.

Hepp nu drar jag till stallet!!!
Åååh

Jag hatar när man är så uttråkad att man känner att man hellre sover bort tiden, blev så jävla trött på tvätten idag att jag slog på tvättställningen. Jag har massa stora fina högar med ren tvätt som inte flyger upp själv ? Är oerhört sugen på det där jävla Mcdonalds just nu! Ändå åt vi massa levergryta för 2 timmar sen. Sen har vi sovit i 1.5 timme och nu är det mörkt ute. Piss piss!Midsommar 2010, efter-maten-vilning hemma hos svärmor...

Rosa?

Rosa eller rött ? Vilket fall som helst så testar jag med en ny hårfärg som dock inte skiljer sig så mycket från min vanliga röda. New Rose, mer rosaaktigt fast mörkt. Har även unnat mitt ärjade ansikte med en ansiktsmask idag, som luktar mandel. Måste slicka på mig själv... Lite gott var det kanske!

Var i stallet idag och hade med mig lilla Vilde som fick se hur man tränar en unghäst, se hur två löptikar beter sig och hur alla kossor våldtar en stackars kossa. Mycket får hon lära sig när hon hänger med till stallet!

 


Mondaymorning

Måndagar suger, inget gott i kylskåpet och fyllefinnar efter helgen. Längtar efter Johan, vill ligga och spoona med honom framför tv:n när vi kör en efter-maten-vilning.

 

Positivt är att jag eldat idag, pluggat medicinsk grundkurs, jag ser slimmad ut och solen lyser!

 


Eleganterna i Tibro

Well well tidig Söndagsmorron och har ätit popcorn till frukost, igårkväll var vi hos Jocke R och hade en estetisk förfest med bläck och nålar.  Sen drog vi till Tibro och lyssna på Eddie Coverbandet "Eleganterna". Jävligt bra kväll, Johan hitta en bögkompis som fick sitta i hans knä. Hahaha.

 


Schoolgirl sluts making stories

Hahahahhahaha jag och Frida.E försöker att plugga, men istället skriver vi erotiska noveller i Word och den listar upp olika synonymer på ord. Då tar vi dom orden och byter mot originalorden vi skrev. Då framkommer fina och väldiktade historier.

Läs och njut

Med en rysligt kort kjortel spatserade Ann-Marie med sin buskiga och burriga pudel i riktning neråt för Skånes största höjder. I andra nypan hade hon sin resliga knytkalasutflykt kasse som inrymde en trumpet, ett litet antal apelfrukter, stångkorv och rusdryck. Detta kommer bli en vänlig och förstklassig dag så hon hade tänkt att löga barbröstad i de mansrika regionerna nedtill berggrunden. Hon hade uppfångat språkas om alla ludna lirare som nertill vid bergets spets låg och tjuvtittade på toplesskvinnor i samma veva som dom onanerade tills deras sädesceller fladdrade åt samtliga riktningar. Ann-marie var ändock en rätt omfångsrik madam som hade bringor som upphör vid vinkelböjningarna. Men det förhindrar ingalunda henne, hon eftersträvade också vara ett runkobjekt. Detta hade hon försjunkit i grubblerier om som klen böna. Hon placerade ner sin storväxta ändalykt på jordytan och kasserade undan sin pudel och begynte korka loss brännvinsflaskan. inte någon herre skådade eller uppfångade hon. Hon tog i utbyte fram den kylslagna falukorven och igångsatte i sakta mak kela av överhuden på den med sina flikar.

Pang bom bam! där stod det en beige dvärglik mansperson och startade runka i riset. sent omsider filosoferade hon, nu skulle hon pråla med att skeppa in hela vursten i hennes genomdränkta sköte. afrofrisyren från vulvan blev så skralt misshandlat av hennes ursinniga onanifest med stångkorven. Men det sket hon i. Som en fågelskit i sidled anlände en mjölkvit spermaklick och prickade henne i gehöret. slutligen kunde hon gå ur tiden saligt!

 


Pyromani på låg nivå!

Den här årstiden brukar jag lägga energi åt att bli lite pyromanisk


Rambo first blood!
Rambo är en väldigt speciell liten kattunge som tycker att livet går ut på att jaga allt som rör sig och sen sätta tänderna i det, även om det är mina knän. Han är redan dödat sin första näbbmus och han har redan bestigit alla höga träd i trädgården. På fritiden gillar han att slåss med kamphundar och spöa sin mor. Han har svårt att säga Ö-ljud men spinner som en V8. Han äter all mat han kommer över så han kommer bli en stor missemjau.

Imorgon kommer det ett repotage om Cosmos, katten med ett träben...Vanita i "Bartenderskolan" ?

Hur kunde TV3 hitta någon så korkad människa? Är hon ett skämt eller är hon sån ?!

Hon går runt och pratar massa strunt och slänger med sin urusla engelska med en röst som får smurfarnas röster att verka normala. Usch jag varnar alla för att kolla på Bartenderskolan på TV3, jag såg 15 minuter och höll på att slita ur ögonen och plugga igen öronen med dom. Men jag bytte kanal istället ^^


Finsk Purjobrud
Etch (iiitch)

Påväg mot mållinjen med bäste fotominen

Bilder som min Johan har tagit idag när jag tävlade med Etch även kallad Plutten. Det gick bra med nerverna idag, lugna och sansade båda två. Vi fick 1:a placeringar i båda klasserna, fast vi var bara 5 tävlande. Trökigt att det var så få anmälda till den klassen. Marie strök sig för Jubalee verkar sjuk och hon vill inte anstränga henne i onödan. Jag är mest stolt över Johan's fotografering idag!

 

Tack till Ninna och Marie som låter mig tävla med Etch!


Godafton mina räkor!

Dagen har bjudit på soligt väder och en ridtur i skogen. Men innan ridturen blev man bjuden på älgryta som innehöll morötter, broccoli, lök, öl och älgbitar + en god efterrätt som var ugnsbakade äpplen med hasselnöt/russin fyllning. Det var Ninna som hade tillagat denna goa mat!

Sitter och funderar på att käka en liten pizza såhär på kvällskvisten, vore gött om någon kunde hämta en!

Vilken jävla älg! MAAAAAAAAAAAAAT!


Rödhårterjävel

Att blondera utväxten kan jämföras med att dammsuga på tråkighetsskalan, men det är ett ont måste om man ska va röd och käck i huvudet som jag!


Första gången..

I Lördags var det dags för min första tävling i Barrelrace och Polebending. Nerverna satt utanpå hela kroppen och gjorde mig illamående. Johan fick äran att knäppa bilder på oss, han har aldrig använt min systemkamera innan. Men det gick ju bra! I Barrelrace kom Marie 1:a och jag 4:a av tio deltagare, i Polebending kom Marie 1:a och jag 2:a utav 10. Gött mos!

Första tävlingen för mig kräver uppvärmning av benen och cigg för nerverna!

 

Dummyroping

 

Marie med Jubalee och Jag med Etch innan Barrelrace

 

Marie och Jubalee vann denna klassen, inte konstigt med den fina andrasvängen!

 

Har nog aldrig varit så nervös som jag var i Lördags!

 

Jag och Etch runt första tunnan

 

Tillbaka mot mållinjen

 

Polebending på en mycket lerig och blöt bana.

 

Första heatet snubblade Etch till i första svängen,men vi gick inte omkull. Men förlora 2 sek.


Lapa Lapar Lapat Lapade!

Dagen innan denna så kom jag på ett roligt ord, LAPA!  Vem fan kom på att katter LAPAR mjölk? "Nu ska Busan lapa lite vatten. Busan lapar länge. Nu har Busan lapat färdigt". Underbart ord, säg det gärna med olika dialekter och utdragna bokstäver och speciellt med rullande R.


Nä nu ska jag göra mina ass-shaking moves framför spegeln sen är det läggdags!


Söndagsmys!

Denna Söndag blev en skön bakisdag (om man nu kan kalla det bakis, så oförskämt pigg som jag var!) som tillbringades i Falköping tillsammans med Johan, Billy, Tobbe och Johanna. Uppdraget var att fota Tobbes Oldsmobile-53:a och även Billy's Ford f100-55:a fick lite uppmärksamhet, men först intogs den heliga Söndag's pizzan på flaket på pickupen.

Lite rälsbalansering blev det för pojkarna, lite bööörnande på Coops parkering och sammanlagt mötte vi polisen 3 gånger. Förutom polismötet så har det varit en mycket bra dag!


RSS 2.0