Snöppen's

Gjorde ett försök att ta några bilder på Jimmy's snygga hoj inne i hans garage. Imorron om det är nice väder så blir det utomhus pics vilket jag tycker funkar bättre men den lilla ikke avancerade kamerautrustning jag har. Well well enjoy förhelvete!


Röhnisch linne på rea!

Unnade mig ett nytt träningslinne efter träningen idagPå Hälsocenter Tidaholm har dom rea/rabatt på gymkläder nu165 pix bara..lite stort men krymper förhoppningsvis i tvätten!


Yeah kiss me...


Första frukosten

Uuh jag fick äran att klippa Johan igår, jag kan inte klippa! Jag kan köra snagg och klippa lugg o dylikt, men inte att det går ihop sig med resten. Jaa-a jag fick kolikmage och har fortfarande ont i magen över detta. Så det blir en liten första frukost! Sen blir det mer efter träningen idag, som består av cykel/x-train och rygg.


Smoothie !

Fan va gött det är med smoothie som mellanmål och framförallt nyttigt om man gör dom rätt.
Jag brukar testa lite olika innehåll i mina smoothies.

Idag kommer jag dra te med en som innehåller 1dl frysta hallon, 1 Halv banan, 1 tsk linfrö, 3dl lättmjölk och 1dl Whey-80 Proteinpulver. Blir precis lagom efter träningen idag tror jag!Igår satt jag i 45 minuter och körde intervaller på spinncykeln och sen avslutade jag med 5 olika övningar för benen. Huuuh jag är så jävla hurtig nu att folk kommer bli irriterade på min jävla energi och glädje över att träna. I love it!

Ikea och lönehelg!

Idag hade min älskade köttjohan tagit en semesterdag så vi kunde åka till Jönköping och mysa runt, gick igenom hela A6 hittade endast ett par solbrillor på JC och sen drog vi in på Ikea, handlade överkast, matbunkar, ljus och lampor. Åå klara oss på att betala allt med presntkort vi fått :) förutom 31 kr då..
Nu dricker jag energidryck och tänkte greja och sen slappa med den senaste Fitness Magazine.

OS-kval och fälttävlans-EM

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/ridsport/article13515274.ab

Vi håller tummarna, mina jag å jag :)!!Lite bortglömda Sommarpics

Johan på Veteranträff i Jönköping

 

 

Anna

 

Johan Anna Mackan Kniven å Tobbe

 

 

 

Marcus å Kniven

 

Carolines lilla Casper

 

Fiske i Tidan en sommarkväll

 

 

 

 

 

Högergalopperande ko

 

Påväg till Vargön

 

Snöppen

 

My love!

 

Jag har i sommar varit redig och varit chaufför ett antal gånger!

 


Som om jag vore nått..

Vill du gå ner i vikt ? Börja styrketräna, har du mer muskler så förbränner du mer fett. Kvinnor har svårt att bli buffiga då dom har för mycket östrogen i kroppen. Så lätt blir man inte ett muskelpaket.

Tro inte att 1 timma på gymmet tillåter dig att äta 1 påse chips på kvällen, då kommer det aldrig hända något med din kropp.

Enkla saker som att ta trapporna istället för hissen eller rulltrappan är good shit. Jag brukar utöka med att ta 2 steg när jag springer i trappor på natten när jag jobbar, då får jag rumpträning deluxe.

Pasta och bröd är det jag försöker undvika mest, ät istället mer ärtor istället för makaroner eller ris och knäckebröd. Blanda.

Klipp helvetesgräset. Rocka rockring, klättra och kläng i allt du hittar. (Kan vara irriterande för vissa)


Lite av mitt tankesätt...Juliette


Dagens roligaste

var ju när jag läste på Aftonbladet imorses om att några folk hade klagat på sin granne som onanera så högt, så aftonbladet använde det fina ordet VRÅLONANI! Ni hörde rätt man kan vrålonanera tydligen!LÄS HELA ARTIKELN HÄR

Jag älskar Kantareller!

Hela köksbordet fullt med kantareller och några fingersvampar är fan inte dumt! Efter 2 timmar i skogen hitta jag dessa, jag har aldrig varit bra på att hitta kantareller men övning ger fanimej färdighet! :) Kan säga att den sista biten till bilen var tung att gå, då jag har en tendens att glömma att jag ska tillbaka till bilen.


05.50


Hallon proteinshake, knäckebröd och 2 ägg är lagom!

Av någon sjuk anledning gick jag upp såhär dags. Då blir det en liten frukost nu, sen iväg till gymmet och köra antingen ben eller rygg + mage om jag nu känner för det!

Kolla in fittkramp.se

MUSTA

Förklaring: När man spottar någon i analen och sedan med hjälp av tungan eller fingret "jobbar" upp ett brunt skumm i öppningen och sedan suger upp det.

Exempel: Johan tillbringade större delen av sin helg med att musta Alexander, smaken gjorde honom vild av upphetsning.


http://www.fittkramp.se/
Tradera auktionerna avslutas idag!

http://www.tradera.com/Prickig-bustier-korsett-i-burlesque-50-tals-stil-auktion_1635_136759618

http://www.tradera.com/Burlesque-Pinup-bustier--auktion_1635_136758347

http://www.tradera.com/Prickig-vintage-kjol-fran-50-talet-i-sailorstil--auktion_340348_136754662

http://www.tradera.com/Vintage-Baseball-College-jacka-i-filt-auktion_340284_136762310

Passa på att buda innan 21.00 ikväll!

50-tals kläder, vintage å bustiers/korsetter.. Kommer senare i veckan komma upp väskor och dylikt!

RSS 2.0