Magen ska bli stor!

Har en vision att inom en timma så kommer jag ha gått upp 3 kilo på att äta pinnekött och rotmos!
Fan vad gött, varför drack jag igår för? Är inte bakis men mätt! DAMN YOU Jägerbulle!

Mat kan ju vara en hobby om man är kass på idrott

På gott eller ont?

Ibland kan man ju undra om män ser kvinnor som objekt. Tragiska män är dom som "köper" en fru från ett exotiskt land. Tar hem dom, lär dom hur man tar hand om hemmet, nekar dom svenskakurser så dom inte ska lära sig svenska flickors normer, gör dom på smällen och misshandlar dom som om dom vore leksaker.  Äldre män som tar hem en 35 år yngre exotisk flicka känns rätt desperat och ensamt.

"Hellre en snygg asiatiska som tar hand om familjen än en snygg västerländska som bara tänker på karriär o nöjen." (från ett forum)

Kanske betyder det att svenska tjejer har en egen vilja och ofta inte låter sig kuvas ? Vi gör det vi vill, men en del klarar inte av starka viljor och tar därför hem en svag...
Bloody Burlesque

Pasties, korsetter och fjädrar symboliserar burlesque. Jag var tvungen att vara våldsam mot tavlan, orkade inte måla en seriös jävla tavla för det kan jag inte. Gillar mina blodiga pasties mest och blodet som jag tog i munnen och sen spottade dit på tavlans hörn.


Rulleman rulleman !

Jag borde måla trappen, men den är så tråkig just nu så jag tror jag påbörjar en ny tavla (igen!) eftersom jag inte kan slutföra nånting! That's life and I gnid with it! Har iaf varit redig idag å pluggat som en snitz, hittat mera ved i vårt tomma vedskjul och tränat hårt som fan på Hälsocenter.


Stand by me blev jag påmind om nu när jag ser på Family Guy som gör parodi på Stephen King filmer.
Bra film!I våran säng
Catfight!
791:-Det kostar att ligga lågt i 2 veckor...

Lättroad idag ?

 

 

 


Lördag!

Mmm nu ska jag åka hem till pärona och fixa min utväxt. Drömde en mardröm om att jag färgade håret svart. Det är jobbigt när man precis blivit blond! Ny ska vi se om håret ramlar av eller inte, då rakar jag skallen ! :)

Whip it !


Rollerderby film som jag måste se en dag, den verkar helt ok !

Snart helg!

 

Sup å svälj trevlig helg önskar jag och mitt ben!


Ronk!

Oj oj oj i musa säger jag då, nu har jag fått 2 nattjobb's tillfällen på raken och jag är mucho nöjdo! :) Så 2 nätter utan Johan, så nu får han lite ledigt ifrån mig. Tror han är rätt nöjd med det....


Kapat håret

Det blev många centimeter hår som föll pladask på salong's golvet idag!


Body America

När jag fyllde år så fick jag en väldigt rolig bok som heter "Visa mig hur", men jag vill tipsa er om min andra present. Bodybutter från Body America. Enligt innehållsförteckningen så är krämen gjord på organiska ingredienser, skit samma den luktar jävligt gott, är len/mjukgörande och doften av vanilj/jordgubb håller i sig hela dagen. Sen att hela seriens design är underbar gör ju sitt te...


Ska definitivt inhandla mer från denna serien!

?

Skeva väggar


Kürsen almoust klar

Oooh vad det gick bra i skolan idag, en kurs till som snart är klar. Har nog ett möte kvar med läraren så är den kursen avklarat på ett smackelismack! Har varit på banken och införskaffat mig 600 kr från min gamla bilförsäkring. Ska nu ta tag i lite städning innan min darling kommer hem, så han slipper bli vansinnig och kapar mig mitt itu som han brukar!


Mörkt och kallt


En Söndagsmorgon


En vanlig morgon med djur i sängen, Busan på min sida och Staffan på Johan's.
Minus 2 katter, så i vanliga fall kan vi vara 6 st i sängen som spinner och snarkar.


Busan och hennes son Rambo som ligger och tuttar på sin stackars mammas mjölklösa bröst. Det är ett jävla smackande och slaskande, man kan höra det lång väg. Det roliga är att Rambo är snart större än sin lilla mor.


Olydig och bortskämd


Hade Staffan varit människa hade han nog friat till Johan och rövknullat honom.

Dagens outfit

Idag bär jag en självgod min från Topshop

Buffen är hittad

Tröjan kommer från en fransk murares morsa (vintage)

Accessoar idag är en liten baby från BB


Purrito purrito!!!!


Mjausidin!

Har jobbat min tredje natt nu och är väldigt trött, slutade 07.15 imorses å åkte hem och sov hos mor och far en stund innan jag skulle till medicinsköterskan vid 10.00, nu är jag trötter minsann! Gooooonatt en sväng till då!

Wiiiiiiieeeee!!!

Idag är det minsann min födelsedag och den firades med att äta lite Tårta hemma hos mor, för min kära far hade köpt det till mig och skicka ett sms imorses när jag sov efter nattjobbet, att jag minsann kunde komma å äta tårta med han. Men som sagt då sov jag som bäst :) Tack ändå Far!!!!!

Har fått lite presenter också, pengar av Mor o Far, Bullens Pilsnerkörv av Billy, en illvass kniv o täljmtaerial av Jonas :) haha!  Åååh så fick jag äntligen hem min väska utav Johan!

Skabbigt nailpolish, yes sir!


Sideshow i Jönköping

 

4 Mars är det sideshow på Folkets bio i Jönköping, i tändsticksområdet. Painsolution, Louis Cypher the Evil Magician och Souci Jaws. 200 kr inträde. Tål att tänkas på kanske...


RSS 2.0