Lady art?

Jag såg en musikvideo på tv häromdan med Lady Gaga, visst låten kanske inte var den bästa men videon var väldigt konstnärlig och etsteiskt tilltalande. Har nu googlat lite och kikat på hennes outfits, dom som klär henne är riktiga konstnärer och det är rätt vågat av henne med att utmärka sig så. I våran lilla värld "du ska va normal, annars är du psykiskt sjuk". Så nu sitter jag kollar på bilder och inspireras till nästa foto eller tavla.

 Om andra har päls kan hon köra den köttiga biten på djuret?


 


Vilken röst

Amy kör en cover på en skön gammal låt och gör det jävligt bra..


Blåslagen !

Denna helgen har varit bra och dålig, i Fredags blev min älskade bil mosad av en annan bil som backade för fort in i min parkerade Sigge. Detta har fått mig att må dåligt och varit sömnlös i helgen. Nu väntar jag spännt på vad som kommer att ske med min älskling :(

I Lördags var vi på bjudning hos Jocke R, vi blev bjudna på grillad mat och sen drog vi till Terassen i Falköping för att lyssna på ett Meduza coverband. Träffa på Kissen Bromander där med tillhörande gubbe, mycket trevligt! Men jag är blåslagen på benen och lite bulor här och där. Somnade i taxin hem från Falköping och gjorde ett magplask ner på golvet när den vilda chauffören bromsade brutalt.


Reminder till mig själv

55.4
M37
22Y

Ooooh yäääää!

Idag har jag hunnit med mucho masso grejor! Tränat på gymmet med svärmor, varit i stallet och lett runt Vilde som fick rida på Etch. Vi gick fan 3 kilometer och sprang och gick om vartannat. Sen har jag burit lite lådor åt min bror, hjälpsam som jag är! Sen har jag städat å donat hemma.


Fantomen verkar helt plötsligt intressant..

 

Har aldrig funnit seriestrippen "Fantomen" i lokaltidningen Västgötabladet roande alls, men häromdagen började jag fundera på om Fantomen kanske inte bara slåss mot skurkar och är allvarlig utan e en lattjo typ som kommer in med fisk i duschen.


2:a handFörra veckan vart jag i Skövde och lekte med Clara en sväng, vi drog på Second Hand och jag hitta en sörjeslöja eller vafan det heter och ett par gamla glasögon...

Hurtbull-list!

Ibland har man saker man måste göra, kanske inte så roliga men dock så jävla nödvändiga! Sigge(bilen) var med oss till Varberg igår och köpte en volvo 144 till Johan. Så nu mår nog Sigge bra av lite vård. Sen att träna är ju skoj när man väl kommer dit (träna 5ggr förra veckan!)


  • Tvätta bilen invändigt och utvändigt
  • Hämta medicin (dyrt!!!!!)
  • Träna min kröpp
  • Röka
  • Plugga

20 cm får la förfan räcka!!!

Men förfan jag är så innihelvettes jävla förbannad på den här jävla snön att det finns inte! Å skulle jag lägga mig och försöka sova igen så skulle jag vakna upp igen och bli lika förbannad en gång till (de e de fan inte värt) ! Sen fick jag rädda katten från andnöd, det är la förfan nog nu ! Nu ska jag åka med min 6 cm nervevade ruta på bilen , ner till stan och köpa cigg, träna mina ben och skinks och sen åka till dampläkarn! Varför vevar jag inte upp den då tänker ni... Nej för igår när jag vevade upp den bröt jag av veven, inte att den åkte ut från dörren utan rakt av på mitten av handtaget, det är ändå i metall och inte plast ? Fan gymträningen har gett resultat !


Älskar gamla spel!


"Blood" som var rätt lustigt spel, kul att man kan döda fiender med vodoodocka...


Spel där du ska döda massa folk med din bil


"Doom" spelade jag senast igårkväll online och fick inspiration till detta inlägg


"Duke Nukem" spel där man kunde njuta av strippor å döda dom...
Ett rätt lustigt spel


"Sam and max" man ska lösa en gåta eller nått, klurigt spel :)


32167 är koden för svarta drakar, som ja fuska på detta spelet ;)

Kids!
Jag tröttna visst på blont...

Jag kör en mjukstart mot det röda med lite ljusrosa ett tag och sen kommer det säkert bli knallrött som det varit förut. Tänk va jag lessna fort på att vara blond. Jag kände inte igen mig själv och det passade inte min personlighet som kan vara rätt färgsprakande och vulgär..


Förändring!

Jajjemen nu är det dags för ändring i livet :) !

Efterbörden av en fest

Girl on LSD
I love internet!

Fan i 2 veckor har vi varit utan internet men nu är det tillbaka!!!! I'm very happy och nu kommer bloggen igång igen, Johan har fyllt 30 är väl den största händelsen och att vi har varit tillsammans i 2 år nu ♥

 


RSS 2.0