Töm å glöm

IsaStaffans "flickvän"

Konstnär eller musiker?

Varför ihelvette ska en del musiker alltid verka så djupa och funderande i sina släpande svar. Med halvtomma och tänkande blickar besvarar dom en simpel fråga med ett invecklat svar för att verka så konstiga som möjligt. Kollade på Nyhetsmorgon Tv4 idag, ett band som tydligen hette "Skriet" var med och var väldigt speciella. Ja är ledsen men sånt stör mig. En del konstnärssjälar ska alltid verka så udda på ett krystat sätt.

Dålig natt och ännu dåligare morgon!

Tack förhelvette min goda nattsömn försvann någongång vid 3 inatt, först gå på toaletten och sen upp till sängen. Väl i sängen tänker jag på Pennywise ett tag och måste tända lampan. Nänä bara för det så blev ja mer sömnlös och låg och kände hur hungrig ja började bli. Så vid 4 så blev det Allbran framför datorn.

Sen uppe igen vid 06.30 och pissar igen och kollar om Johan åkt till jobbet redan. Ååh gött å fläääka ut sig i sängen, men nej då lyckas hunden öppna dörren och som vanligt ska han ligga i knävecken. Ihelvette heller, ja vill kunna röra på mina ben när jag vill utan att behöva säga till Staffan att flytta sig som han då gör efter 4 tillsägningar. Han får fint ligga på Johans sida. Somnar om igen och vaknar 15 minuter senare av att Staffan går och försöker rätta till mina knäveck till en go sovplats. Detta gör han 3 gånger till sen och varje gång väcker han mig!

Så nu har jag yttrat höga ljud några gånger när han sover som bäst i soffan breve mig. Hämnden är ljuv men ja är lika trött för det!


Remake på Kings IT

Satt och läste Söndagsbilagan till Aftonbladet häromdan och höll på att svälja skeden när nästa sida i tidningen visade en inte så härlig bild på Stephen Kings Pennywise. Tack för den! (I veckan var även en artikel om nån clown med på Aftonbladet.se, då även ett smart drag att använda Pennywise som atrikelbild!)

Läste (med handen över clownen) då en notis om att Dave Kajganich ska göra en remake på filmen "IT", jag har en hatkärleks relation till den filmen. Men jag längtar till remaken och hoppas på att Pennywise blir lika otäck som i Kings gamle miniserie där Tim Curry spelar den mordiska clownen.

Dave Kajganich säger i en intrevju att filmen kommer troligtvis bli r-rated och säkerligen inte kommer spelas på alla biografer pga detta. Låter bra tycker jag. Han fick frågan om vem han har i tanke för rollfiguren Pennywise, han visste dock inte än men hade Buster Keaton levt idag så hade han passat bra!

Buster Keaton


En liten önskelista 2011


En laptop som klarar av att ha mina redigeringsprogram till mina foton och filmer i FullHD. Kan som det är nu inte kolla på en film som jag spelat in med min kamera och då heller inte klippa å redigera. Skittråkigt när man har en bra kamera och inte kunna nyttja den till fullo.


Yes, detta känns som ett måste om jag ska kunna ut och gå och jogga innan snön kommer och när den försvunnit till våren. Då blir det mycket konditionsträning!Ett objektiv med f/1.8 och som passar för porträttfoto och foto i dunkla miljöer.En ny mixer eftersom jag kastade ut den andra på trädgården i en rasande kraft, men den var dum så den fick fan skylla sig själv om den beter sig.

Western SM på Axevallas travbana!

21-23 Oktober är det SM i Westernridning i Skara på Axevalla. Dom 15 bästa från varje kval går vidare till final. Finalerna blir på Lördag kväll och Söndag.
Tyvärr kommer Marie och Zan Dandy Jubalee inte vara med och tävla detta år, men Ninna och lilla Etch får springa så gott han kan i Polebendingen med sina små sprättiga arabsprång ;)

www.westernsverige.com

Tönten

En något överexponerad Staffan, men söt ändå trots sin minimala hjärna.


Mösarace 2011

 


Bakis? Nej fyllechaffis

Blääää!! Sitter trött och kände mig utsketen å go när jag vakna. Tungan hade torkat fast i gommen på mig när jag sovit och huvudet är inte med, det är farligt att vara fyllechaffis. Körde nog 2 mil igår iaf fram och tillbaka överallt. Dom enda som var sjyssta var ju AnnaAnal, Johanna och Towa som faktiskt tvingade på mig 100:- som tack för skjutsen. Sen fick jag köra på folk som inte har råd med taxi eller betala bensincash men ändå har råd att festa ?

Mjaaa man får reda på rätt mycket när man är nykter, för dom som är fulla är oftast inte så smarta. Gode gud in heaven don't let me få en kris i mitt liv så jag beter mig som en fjortonåring som behöver bekräftelse och uppmärksamhet. Amen!
Dun it independent

Marie och Ninnas nyförvärv, snäll och fin 2-åring med utstrålning som blir rolig att se när den utvecklas. Klev in i trailern som ingenting och verkade oberörd under resan hem.

 

Denna stora vovven vaktade gården.


Nu vet jag vad jag ska göra idag...


Det ser så jävla roligt ut, dags att bli akrobatisk och kanske hitta en häst till detta ;)

Goodmorning

Har sovit pissdåligt inatt, men vafan jag får skylla på Johan som ligger och snörvlar och suckar. Intog mig två mackor mitt i natten aj aj förfan det är inte bra. Men 1 timme på gymmet i min takt så är det borta. Funderar på att rasta vovven  först som ligger och sover fortfarande.

Idag blir det benpass med inriktning baksida och stjäääärten!

Det är skillnad på vän och kompis...

Fick ett sms inatt från Fluffy som undrade över koder till Age of Emparies, ett strategispel som vi brukade spela när vi var yngre.

Jag gillar att ha vänner som inte ändrar sig efter att dom får nya vänner. Vänner som man inte behöver fjäska med och hålla på å löjla sig med att skriva massa fjantiga hjärtan över hela facebook. En vän är någon man kan ringa efter en månads "tystnad" och fortfarande vara på samma stadie i vänskapen. Någon som man inte behöver förklara sig för och hävda sig emot.

Folk som vänder kappan efter vinden är inga bra vänner. Tänk att ha vänner som skulle ändra stil efter den man umgås med, "idag är jag crosstjej och imorgon är jag ridtjej för då ska jag umgås med Agda som rider, då kan jag allt om ridning". Ser man igenom en människa så lätt så är det oftast en osäker och väldigt ointressant person att bli vän med enligt mig.Jag träffar gärna nya människor att umgås med, men det är skillnad på vänner och kompisar och vilka jag låter komma in på livet. (Ytterst seriöst inlägg vuxenpoäng till mig)

Min älskade fjärt

 


Sommardag i höst

Mårten kom hit med sin lille pajas LeahDen andra ligisten Wilma var också med och hälsade på CosmosHär sitter vi å fikar vid garagetEn solkär spinnis som låg på uppfarten och rullade 100 varv i minuten


Det har jag alltid sagt!RSS 2.0