Sista färden
Tog lite sista färden bilder på Johan's hoj innan den får ett nytt hem imorgon eftermiddag. Riktigt bonniga svenskidyll bilder fick det bli med hösten som bakgrund till denna rosa sportster.

199 kr på alla skor på Rockadolly!


Fick bli ett par slimegröna träheels


Å ett par enklare bekväma "promenadskor"


ROCKADOLLYS HEMSIDA


Polaroid

Jag har den roliga möjligheten att använda mig av en äkta hederlig polaroidkamera, detta är en bild på en bild på Johans sportster och hans lilla vovve Staffan som poserar så glatt framför forden å hojjen.

Man måste få unna sig!!!

Ajjemen nu har jag efter 5 år fått tummen ur och inhandlat mig en splittny kamera. Ringde till Scandinavian Photo i Bankeryd och frågade om dom hade någon inne. 4 kom in idag sa han, vi åkte dit på stört. Han frågar om jag vill ha ett kamerapaket eller bara kameran. -Vad skiljer det i pris då och vad ingår? -Hm du får med kameraväska, fotobok, putsduk och litet stativ för ... ja för samma pris som för bara kameran ?! Japp man är väl inte dum så paketet it is och jag åker hem med 2 stora kassar från Bankeryd :)!


  • 18 MP APS-C CMOS-sensor
  • DIGIC 4
  • ISO 100–6400, H:12800
  • Inspelning med upp till 3,7 b/s
  • Filmer i Full HD
  • 7,7 cm (3,0”) 3:2 Clear View LCD med 1 040 000 punkter
  • iFCL-mätning
  • Fönster för snabbkontroll
  • Ext. Mikrofonutgång
  • Beskär videoSwapmeet i Falköping


Swapmeet i Falköping på RRM i Lördags, där träffa ja bullterriern Bob.


Swapmeet är typ som loppis, fast då var det med bara hojjsaker...

Kniven's försök till en bild på mig

Söta Linkert som Staffan fick busa med!

Kärring?

Fan vilken kärring jag är ibland, men jag uppskattar fanimej program som postkodmiljonären, så ska det låta och vem vet mest! Dom sistnämnda är bra för där finns det ingen jävla reklam som stör mig mitt i! Men visst är ja e sucker för Simpsons och Family Guy, rå och knasig humor som får min morbida sida tillfredställd. Men tänk er, ni ser på The Sopranos (som är den bästa serien ever) och det kommer reklam mitt i ett göttit avlivande av en tjallare. Nä tacka vet jag SVT! (Ibland)


Idag kommer lövly hem från arabland!

Ohlala ikväll kommer min burrburrboll hem från Afghanistan efter 2ånhalv vecka cirkus! Jag vet en liten vovve som antingen kommer bli skitglad eller sur och besviken på att Johan åkte överhuvudtaget. Tönt.
Idag ska jag fixa utväxten i barret så man är snygger när han kommer hem. Hinna träna. Byta sängkläder, för det finns inget bättre än att somna i en nybäddad säng. Städa hushelvetet lite till. Strypa hunden och smiska katterna.

JOHAN OM DU NU AV NÅGON ANLEDNING KOLLAR MIN BLOGG GENOM TELEFON SLUTA LÄS NU! ANNARS FÖRSTÖR DU MIN ÖVERASSKNING OCH DÅ JÄVLAR )(/&%&¤?"%¤#!

Sen när han kommer hem ska han minsann få en gräddig rådjursgryta med kantareller och schalottenlök i, jag påbörja den igår och den är skitgod redan! Ska servera den med potatis och rödvinbärs gele och släte mjölk!

En fin bild från Rock at sea -10 får skildra hur ja minns honom.

Bakis/full liggandes och ätandes. Ungefär så var det Söndagen innan han åkte.


Jag gillar snusk...


Soligt och skönt på ryamattan

Kollade ut för att titta till Staffan och såg hur han och Cosmos intagit min tv-rums matta.

 

Hade lagt den på regntvätt på taket, men till deras glädje hade den ramlat ner.

 


Astrid filmer

Åh hur många gånger har jag inte sett Ronja rövardotter, men varför lär jag mig inte att jag hatar Birk. Gingerkid med attityd! Pippi på de sju haven och Pippi på rymmen är ju bra, men den där jävla Tommy med sitt mongoskratt och fittungen Annika som är rädd för sin egen skugga är lagom störande!

Överlag är Astrid Lindgrens filmer väldigt burriga å se på


Efter träning

Körde armpass på gymmet idag + lite mage, då är jag värd detta tycker jag!


Sömniga katter

 

Möttes av synen till detta när det var dags att sova, kunde inte med å väcka dom.

Men hunden hjälpte mig att fösa bort dom genom att lukta intensivt i rövhålen.

 

Busan 4 kilo och matglad

 

 


Kvällsmålning

Sneakpeak på en kladdtavla såhär på kvällskvisten!


Lowlife Tattoo Parlor

Begav mej in te Skövde igår för att Harry skulle fylla i färg i tatueringen, kom dit med förväntingarna att ja inte skulle få ont förrän efter 2,5 timme som när jag körde linjer och skuggor. Nämen då förfan var jag känsligare än jag någonsin varit. Fjant.


 

Jag är kär i tatueringen och det känns som Harry ska få köra det mesta jag kommer på. Men nu står en ny kamera på tur innan mer tatueringar!


Men förfan..

Okej görsköj att Prinsessan Victoria och hennes prins ska få barn, men det känns som denna rubrik förlöjligar allt med en dålig ordvits.

Hade mage att vinka av sitt gudbarn


Oj oj vad dom måste ha firat på tidnings-redaktionen när dom fick in denna härliga rubriken i Aftonbladet idag! Jag hoppas den som kom på denna ofantligt vitsiga rubriken får löneförhöjning...
Jag har lite ordvistar om hakor om någon vill ha tips till en annan rubrik.


Victoria?                                                          Reese?


Prima skinka!


Cajsa's Hugo
Dagens artikel

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13603973.ab

Hahaha fan vad hemskt, men jag kan inte sluta å skratta åt ödets ironi i denna händelse!!!!

Styleroom!

http://www.styleroom.se/ Vill tipsa om denna bra sidan för dom som håller på med inredning och dylikt i sina hus och lägenheter, man får många bra ideér och tips!


Hold tight!

Gomorron jag tänkte ja skulle sova länge idag men vakna 11.30 trots att jag jobbat inatt, men det gör inget när ja inte ska jobba inatt så. Well well nu har jag konstaterat att min hjärna inte funkar utan energidricka på natten, är helt i ett vakum när jag jobbar utan redbull eller liknande i kroppen.

 

Nu har jag käkat keso, banan och några cashewnuts ihopgeggat med lite kanel uppepå, nu får jag dra till gymmet och sen försöka hitta till Tibro. Hur fan kommer man till Tibro?


Sleep well


Höst?

Jajjemen nu är det Höst på riktigt, regn och stormvindar hela natten. Men man kan se fram emot dom fina färglada höstdagarna med solsken och alla fina löv som blir gul/grön/röda.

Man kan också se fram emot att få elda i vedspisen och tända alla värmeljusen som står på spiselkransen. Då blir det mucho mysigt tycker jag.


Massa mörka moln


Rockänröll Neger?


Just me and me and me and me...

Så enkelt men ändå så konstigt?

 


RSS 2.0