Estet
Sunt förnuft

För 4-5 år sen så tyckte jag att 57-58 kg var för mycket vikt och skulle göra något åt detta. Då trodde jag att den bästa vägen var att dricka Nutrilett, haha fyfan vad äckligt! Jag köpte ett paket tvingade i mig detta under en tid å gick ner 2 kg kanske på sin höjd och sen åt jag vanligt under 1 vecka och var tillbaka där jag börja. Under den lilla period ja drack detta, kände mig frusen och trött oavbrutet.

Hur orkar folk äta efter vissa regler och mått ? Trots att ja är pregnancytjock nu och säkert kommer ha hull kvar efter kalvandet så kommer jag inte gå på någon diet.

Det bästa för mig har varit att träna på gymmet 4-5 ggr i veckan, instruktörledda pass och egen träning i gymmet. När man kommer igång med träningen känner man sig duktig och automatiskt kommer det sunda tänket att inte äta pizza 2 ggr i veckan. Ta mer grönsaker till maten och rent allmänt äta bättre. Jag har tränat å fått resultat och samtidigt kunnat leva normalt utan att behöva tänka på vad varje liten grej innehåller när ja ska äta och det är jävligt gött!!!!

Nej jag mobbar inte era dieter...


Soffjäveln

Nu är det nog, nu ska ja leta efter en begangnad tillfällig 3-sits soffa till vårat lilla "tvrum". Möttes av synen och lukten från hundspya när jag gick upp imorses. 2 dynor på soffan hade han prickat in. Nu känner jag bara lukten av Staffans spya... Någon som har en ikke vit och ikke helsvart (gärna grå/smutsfärgad), utan divan grej vi får bara plats med 3-sits släte soffa..

Soffan måste tålas att ollas av Staffan 20 ggr om dagen, bli använd som bra ställe att tugga hundben i och tålas att spy i utan att det blir märken för livet...

Pulp Ficiton

För alla er losers som inte har eller varken sett (skäms på er) denna film så går iallafall Pulp Fiction på     Tv 4 klockan 00.05 inatt, bör ses om man nu inte har det!
Gymväska
Jaa-a mina vänner vad gör man när sömnen inföll sig efter 1 timmes vridande och vändande i sängen och sen beslöt sig för att försvinna helt plöstligt runt 01.30 ? Jag bestämde mig för att försöka hitta en träningsväska som jag ska försöka inhandla så fort pengarna trillar in på kontot. Tydligen så är min smak rosa och Nike denna afton.

Idétorka

Yepp nu tog det lång tid innan jag skrev något "vettigt" i bloggen igen. Häromnatten fick jag sketont i magen och ryggen, som tur var så hade jag riskuddar och alvedon till min räddning. Johan optimisten sa att vi säkert har kalvat innan helgen. Hah säger jag då! Vi får nog räkna med 2 veckor utöver utsatt datum.

 

Sigge ska till bilprovningen på Lördag, är redan arg för detta. Jag hatar bilprovningen!


Taggbuskar!

Japp idag blir det till att köra iväg 2 lass med taggbuskar som vi rensat upp vid våran garageuppfart, tippen öppnar nog vid 9-10. Jag har varit vaken sen 5 för att jag ser så mycket framemot att slåss med taggiga grenar efter en sån underbar natt som fått mig så utvilad!

Ser ut att bli soligt och fint idag, det är ju alltid ett plus...

Stand by me!

"Stand by me" en film efter Stephen Kings novell "The Body". En av få filmer där Stephen King är inblandad som inte ballar ur med något helknasigt i slutet. Den ska iaf vi se ikväll, den är på TV8 Kl 21.00!


3 ägg räcker långt!3 ägg räcker gott och väl till min första frukost, då brukar dom bli en god äggröra och till detta dricker jag ett stort glas mjölk. Sen intar jag smoothie med vaniljprotein, frysta hallon och toppar den med en liten näve All-bran flingor. Jättebra efter morgon träningen.

Höga eller låga...


Ångest

Ångest, nästa vecka är det föräldrakurs igen och tanken på detta får mig att må dåligt som fan :(

Ögonbryn

Önskar mig ett par snygga ögonbryn i någon av dessa modeller, som visserligen är rätt lika. Synd att jag har världens mest glesaste och oformbara ögonbryn. Måste lära mig hur man fuskar fram snygga bryn.


Jum jum jum

Mina dagar brukar nuförtiden bestå av att jag drar till gymmet på morgonen, kör ca 1-1,5 timmes gymträning av valfri kroppsdel. Igår körde jag ben för första gången på 4 månader, idag har jag väldigt ont i vader och framsida lår som fick ta mest stryk.

Har plågat Lisa A med armträning idag + att hon fick köra intervallträning med boxningssäck och mage. Jag är bra på att plåga andra. Men jag längtar till stenhård magträning igen!Death!


Haha har säkert lagt upp denna tidigare men vafan bryr jag mig om det!

Glad Påsk!
Efter en kväll hos Madde och Jonas (tack!) så åkte jag och Johan vidare upp till Tom å Sandra i Dala.
Där var det garagefest, en del hade varit nere på Elmia under dagen och efterfestade sen i garaget fram till morgonen, vi var rediga och kom hem vid ca 02.30
.


Staffan the partypooper!


Staffan fick nästan en vän idag!Eros heter han (den vita), en blandning mellan amstaff, argentino och något mer.Jättefin hund som är kastrerad, då brukar det funka bra mellan Staffan och hanhundarMen till vanligheterna förstörde Staffan vänskapen med att dominansjucka
på stackars Eros som tillslut tröttnade på detta och sen fick dom ett bryt på varandra och fick dras isär.


Filmkväll...

En ganska bra film att ta en kik på .... det gjorde jag och darling alldeles nyss och hade jag inte varit highlypregnant hade jag blivit levt ut mitt upphetsade tillstånd och slagits med Johan ;)

Träning är bästa medicinen !

Under 2 veckor har jag hunnit träna effektivt. 2 ggr förra veckan och 3 ggr denna veckan. Jag skrev i ett tidigare inlägg att jag fick sluta träna pga min njure som balla ur, men den har skött sig och nu passar jag på att njuta av att vara på gymmet och endast träna överkroppen. Förövrigt så brukar det bli en el två 20-30 min promenader om dagen. Mycket piggare och mår bra förövrigt när jag tränar.

 

Inhandlade denna tränings t-shirt från Better Bodies i strl M för cirka 4-5 månader

sen i förebyggande syfte. Nu passar den finfint!

 

Några av de positiva effekter som träning under graviditeten medför:

  • Minskad spänning och trötthet
  • Ökad känsla av välbefinnande
  • Ökad kroppsmedvetenhet
  • Minskad risk för komplicerade förlossningar
  • Minskat behov av smärtlindring under förlossningen
  • Minskad risk operativa ingrepp
  • Snabbare återhämtning

Källa: James F Clapp III 2002 Exercising through your pregnancy.

-(info hittat på SATS.Se

 

 

 

 Föräldrakursen!

Vi går ju en trökig men kanske nödvändig jävla föräldrakurs, varför är den trökig då ? Jo för man får sitta i en grupp på 7 par och första gången fick vi presentera oss en och en och berätta namn, intressen och vilket datum man ska spräckas. Skitjobbigt för en med rött/rosa hår att få samma ansiktsfärg som håret!

Nästa gång var det samma sak som en liten reminder för barnmorskan som hade gruppen, då gick det rätt lätt.

Men igår kom det givetvis 2 nya ledare för gruppen som skulle prata om relationer och sånt, så fort dom sa att nu ska vi ha en presentation en och en och att ni ska berätta om något ni vill föra vidare till erat barn (typ en tradition) jag höll på att sprängas av mitt eget blod i huvudet. Jag mår så dåligt av detta att tala inför grupp att jag nästan börjar gråta. Jag bara känner hur ansiktsfärgen blir rödare och rödare, jag svettas och ögonen tåras. Fyfan!

Jag funderar starkt på att inte gå dit nästa gång!


Påskpics


Vi har äntligen satt upp en hylla i hallen på övervåningen, så nu ska den fyllas
med massa gammel skit.Tog upp lite hjälmar som får stå på en byrå tills vi har ett vardagsrum


Gjort ett påskris som står på trappen och har ett med samma färger inomhus


Köksbordet, ska fylla hönan med äckliga jävla påskägg.


3 påskpyntiga saker räcker gott och väl i ett hus!

Yää..


Le kagg

Jajjemen that's me and my kagge. Strecken på höften är inte bristningar (så det kan ni inte gotta er med), det är resultatet av en höftbälte ja haft idag som håller ihop bäcknet. Kanske är lite vätskefylld eftersom det blir sånna streck? Well well nog om detta...


RSS 2.0