Boxpass

Träningen går bra nu, hinner med cirka 4 egna gympass i veckan och utöver det så blir det långa jogg/sprint/promenader med barnvagn och hund. Sista råkade jag mig iväg på en allt för lång runda på 1,3 mil. Trodde då att den bara skulle vara 7 km! 22 graders värme att tillägga på det.
 
Imorgon kväll kommer jag för första gången på görlänge gå på ett sk pass på gymmet, det blir Box (Boxning) som gäller med Fluffy. Får se hur kordinationen är då det var typ 5-6 år sen ja träna boxning. Antagligen kommer vi båda ha blåklockor när vi är klara :)
 

Tics!

För några veckor sen så åkte jag fram till Vårdcentralen som är sååå unik med sin jävla drop-in bla bla.
 
Skulle iaf en gång för alla få bukt på mina öron, jag hör nämligen ytterst lite när någon pratar med mig om det är ljud runtomkring. Ännu värre när det är fest och folk försöker prata, jag får vifta bort personen och säga att jag inte hör nånting. Inte ens någon idé för mig att ge mig in i samtal under fest eller bösiga miljöer. Kul, jag hör fan ingenting och mår dåligt av det.
 
Sköterskan kollade iaf i mina öron och sa att jag hade trånga hörselgångar, inget vax och ingen vätska bakom öronen. Jag fick tipset (wow hett tips som redan testats 100 ggr) att hålla för näsan och stänga munnen och ja ni vet blåsa så det smäller till i öronen och trycket jämnas ut. Jag har nu blivit beroende av detta, nästintill Tics känns det som. Jag hör så jävla bra i 5 sekunder och sen klickar, smattrar och kluckar det i öronen så hör jag ingenting igen. Imorgon ska jag ringa öronmottagningenpå KSS och fanimej tvinga till mig en undersökning för jag vill höra!
 
 

Framkalla mera!

Fan va kass jag är på bloggandet nu, men nästa vecka kommer den igång igen. Det är min otroligt sexiga man här hemma som distraherar mig. Köket har hamnat i ett pausläge tyvärr, längtar tills tapeterna kommer upp då kan jag köpa nya flowers och hänga upp gardiner igen.
 
Igår slogs jag med att mata in ca 300 bilder till en framkallnings sida, det tog ju bara 5 timmar. Jävla piss. Men det blir fint i massa album sen, ska bli bättre på att framkalla bilder och sätta in i album så man slipper ta fram datorn å visa bilder på den.
 
En bild på våran lilla Holley som jag tog igår, sen pissa hon ner sängen och somna.

Buttermilk!

 
Johan visa mig en söt video på en get, som tydligen var rätt lik mig i sättet ;)
Nu vill jag ha en get eller ja en killing då så jag kan träna den att hoppa och köra agility och sånt skoj!
 

RSS 2.0