Bojkott

Fabian Bengtsson har fått mig att vilja bojkotta Siba, behöver jag säga något mer ?

 

En närbild på ett rövhål som skiter ut sketkörvar med låga priser hade nog fått mig lika sugen på att handla hos Siba som Fabian Bengtsson i deras reklam.


"Tycker du att ensamstående ska insemineras?"

Den frågan fanns på Aftonbladet idag, många har svarat Ja på den frågan och Ja-sägarna leder med några procent.

Min första tanke är, varför ? Är det så att man under en livstid inte har kapaciteten att hitta en partner att avla med så kanske det är något som är lite fel och inte riktigt funkar. Kanske människans natur att sålla ut "bra och dåligt".

Är det så att singelkvinnan är en arbetskvinna i sina bästa år som är karriärsökande och inte hinner dejta, då kanske dom inte hinner ha ett barn och ge det all kärlek det ska få ?

Hoppas många blir upprörda nu..

Kläder

Nu kommer det ett inlägg till om barngrejjs, sorry...

Men när jag (dom få gånger) köper presenter till nyblivna föräldrar så brukar ja köpa en liten klädesgrej som passar nyfödda och sen en lite större som dom kan använda om 2-3 månader. Alla kommer med nyföddstorlekar till nyblivna parents och sen när barnet är några veckor äldre kan man inte använda något av det fina man fått. Barn ska tydligen växa som helvette i början... har ja hört.
Yäääy...Sopranos!

Yes!! En komplett Sopranosbox hade vandrat ner i våran brevlåda idag, finns det någon mer sevärd serie? Nej säger jag. Cirkus 400 riksdaler fick jag ge för denna på Tradera. Klart värd att se igen :)


Vecka 30Hajjemen här kommer pöjkamagen i vecka 30, är ju 99% säker på att det är en pöjk som leker karatekid därinne dygnet runt. Nu är det alltså cirka 10 veckor kvar innan man ska vara i helvetet några timmar.

Jag förstår inte varför folk är som himla intresserade av hur många kilon man gått upp och folk som uttrycker sig så fint "fan va tjocker du har blitt!" , ska jag säga "ja och du är alltid småfet"? Gillar inte folk som uttrycker sig dumt när man redan innan man är på smällen är känslig för sin vikt.

Sigge och jag vill ha vår!!!!

Kollat igenom flea tusen bilder som är tagna under 1,5 år cirkus. Det är mycket som rensas bort och en del ska framkallas. Vissa saker är för otäckt eller oskarpt för att framkallas.

Hittade denna bilden på mig och min älskling, längtar tills jag kan ta ut honom i April nu och ta lite mysturer till stan. Lite fix innan April så är han i fint skick igen.


Jag och min älskade Sigge sommaren 2009!

.....

Inget liv och inget alls idag, imorgon kanske blir bättre... Fyfan va lessamt!!!!!!!

Snusan

Busan


Bang bang orangutang
Hallen uppe

Våran lilla hall utanför sovrummet har blivit "klar" nu, den fick mot min egen vilja men bli helt vit. Varken jag eller Johan gillar helvita rum direkt, men den var inte värd att lägga pengar och arbete på att ordna med väggarna och sånt innan målning så en lättare piffning med vitt fick duga. Nu är det lite lister runt dörrarna som ska ordnas, upp med någon stringhylla, tavlor och en dag ska vi kolla vad som finns under den fula plastmattan, vi har skymtat träplank :)!


Zzzzleten

Idag får ni hålla till godo med en raw-picture på mig, naken exposed rädd... minus rädd. Jobbat 2 nätter i rad och känner att det är vad jag orkar med för tillfället orkar nog inte 3 på raken, 11 veckor kvar tills man ska föla då anser jag att man får vara lite känslig i ben och höfter/bäcken.

Vaknade vid 14-tiden idag och åt lasagne som Johan gjorde åt oss igår, sen tog jag och vovven en skogspromenad på 30 minuter och pulsade fram i snön. Antagligen var båda lika kissenödiga hela rundan. Skottade uppfarten och sen hängt upp lite talgbollar till minibirdsen. Får se om dom vågar sig hit efter att Rambojävel suttit i trädet och spanat dom senaste dagarna!

Näääää ni nu ska jag ut i garaget och kolla på Forden och se när Johan inte grejar med den ;)


.....

Till min älskade Johan, min familj, svärfamilj och mina vänner.

Jag kan vara snäll och kärleksfull ibland och idag är det väl dags att passa på! ;)

Lots of lööööv in my kind of way...


Restless souls


+grader på ingång ?

Åååh idag sov vi till 10.30 och bara götta oss, The hairyone gjorde frukost och vi tog en morgondusch ihop. Sen åkte vi till Lillmadde och Jonas i änden Folkabo, fick lite fika och sen gick vi på gamla järnvägen med en vild och glad liten Staffan som sprang som en liten kapplöpningshäst i snön.

Fick även lite "ångest" över att jag faktiskt inte skrev med dom i mitt lilla tackinlägg efter min födelsedag, jag fick ett bra presentkort på Toro av dom och jag är väldigt nöjd! :) Tack!


Solig Fredag


Igår hade jag massa minibirds i trädet men idag vill dom inte riktigt, kan ha med att
Rambo von Essen är väldigt sugen på fågel idag.


Lydig katt som lyssnar när man vrålar till på honom iaf!


Min födelsedagsväska jag fick av baby, som kanske kommer användas som skötväska om den håller måttet. Men just nu får den agera släte väskan...


Fint !


Jajjemen, Fluffy fick sin värsta kund idag och det var jag ;) Jag ska alltid föna å kamma å pilla å blunda å hålla för ansiktet och har väldigt svårt för hur min lugg ska va. Idag fick den bli kort och nu är ja nöjd! Efter så hade Fluffy lunch så det fick bli ett besök på Julius för lite mat ! :)

Kebabågrill

MEN vad förjävla krångligt det ska vara å råka va sjukskriven i 2 veckor, det får man tydligen fan för genom 20 konstiga frågor som man får ringa runt till arbetsledare, lönekontor osv för att kunna fylla i några frågor. Det gör det inte bättre av att jag får prata med en kille som heter kebabågrill som hävdar att ja bara jobbar 3 nätter i veckan varje vecka!

Får väl vänta tills på Måndags och hoppas att den normala lönedamen är på sitt kontor och hjälper mig för hon brukar minsann tala svenska och inte hittepåsvenska. Ja jag är vansinning... och så har ja ont med!

Vrålåket

Hajjemen, en vagn ska kiddo ha tycker minsann mina snälla päron som köpte en tidig present te ungen. Det blev en Emmaljunga Leatherette Cab med luftfjädring, 350 big blöck å allt fräsit en kan tänka sig å ragga runt i om man är 0 år och dregglar som en gammel basset.

 

Tack till my pärents för denna fina vagn vi är very pleased with this one.

 


25-åring

Fick x-antal 500hundringar av mina kära päron, sen ett göttit presentkort på Åhlens från Johan's familj, en snygg väska från älsklingen (foto kommer), presentkort på Rockadolly från my brother, ett flamingo duschdraperi från Clara, en rockring med vikter i från Annelie å Nicklas och ett presentkort på Lindex från Johan's Mormor, Morfar och Morbror. Nu reder jag mig ett tag :)!

Tack tack tack tack tack och stjärtligt tack!

 


Top Model Sverige

Hahaha orkade mig igenom 30 minuter av första programmet av Top Model på Tv3play


RSS 2.0