Dålig bloggare

Fyfan vad jag är kass på att blogga, det är det där jävla Instagram som tar upp min tid. Vill ni förveta er om mitt lilla liv så följ mig på Instagram "Misskottiz".
 
Håller på med renovering av köket, överraskade Johan med att ha målat paneltaket när han var iväg på Hot Rod Reunion i Strängnäs förra helgen. Imorgon ska vi hämta nya tapeterna som är retro inspirerade. Jag lovar det kommer bannemej upp före och efter bilder på köket :)

RIP

Fina lilla Zingo vid vättern den 31 Juli 2007

Tanitavågen

Onsdagen den 18 Juli, så har jag tränat 4 dagar i veckan under en månads tid.
Ska väga mig på "Tanitavågen" som mäter fettprocent, fett i kg, benmassa , muskelmassa, vätska i kroppen, hur mycket kalorier man förbrukar i vilan osv. Hittade en lättförstålig beskrivning av hur vågen funkar HÄR!
 
Ska bli spännande att se vad som hänt, har dock inte vägt mig (på vanlig våg har jag gjort) innan jag börja igen men vägde mig någon gång under graviditeten (månad 3-4 tro?). Sen kommer jag väga mig på den om 3 månader för att se om träningen ger resultat.
 
 
 
 Nu är det cirkus 2 månader och 2 veckor sen lilla Holley kom till världen.... (Gud ge mig resultat, Amen)
 
 

Djur djur djur!

Här har vi en brutta som älskar sina cirkusdjur som håller henne
sällskap vid diverse tråkigheter som att byta blöja ....
 
 
Ser dom så jäkla roliga ut från hennes vy då ?
 
Tydligen..
 
Minifossingarna i ett säkert grepp!

U6, Tidaholmarnas skräck!

Okej trevligt att Tidaholm sätts på kartan med en stor cykeltävling kan tyckas och handel och blahablabla går ju bra när det är den veckan då flera tusen cyklister+deras anhöriga och föräldrar som är med.
 
Tävla gärna och träna gärna... nästa år tänkte jag börja med lite folkrace och varför då inte köra på ringleden eller runt på någon fotbollsplan å öva, för det stör ju ingen. Kanske ska ta med några kompisar och öva på rallykörning runt Tidaholm. 3-4 bilar i bredd och kanske så kan min far eller mor åka efter i sin och vara följebil och hindra andra bilister från att köra om.
 
Så det ÄR KANSKE DAGS ATT NI SOM ÄR HÄR OCH TÄVLAR UNDER U6-DAGAR LÄR ER ATT FOLK INTE ROAS AV ATT SE ERA JÄVLA ARLSEN I BREDD PÅ VÄGEN NÄR DET FINNS CYKELBANA ATT TRÄNA PÅ OCH CYKLA FÖRHELVETTE INTE I BREDD. SÅ LÄR ERA HORUNGAR TRAFIKVETT INNAN MITT VETT OCH BROMSARNA SLUTAR FUNKA NÄSTA GÅNG NI CYKLAR I BREDD UTANFÖR TÄVLINGSTID!!!!! "#/#()"#=?¤%¤"%&/#("#
 

Tack 
 
 
 

RSS 2.0