Förra sommaren

Hittade ett gammelt minneskort från min gamle Canon 350D, där på fanns det en hel del bilder från när vi åkte med en del av Johans släktingar på en flottfärd. Riktigt behagligt att flyta omkring på en flotte med ett stort långbord i mitten och så blev vi serverade mat.

Andreas, Anna, Johan, Lisa och Jenny.

Isa, Nora, Loke och Vilde.

 

Swearmother Annelie


Vuxet?

Yepp som jag sagt till folk i min närhet, det är lika bra att ni hör det från mig och ingen annan. Jag har blivit vuxen, skaffat mig abonnemang å sånt. Alltid haft kontantkort då jag inte litar på min pengahållning. Ååå ja skulle ja ändå ha ett abonnemang så fick det bli en såndäringa moderner ajfån, jag som inte skulle skaffa en sån.

Någon som vill slå vad om hur länge den håller ? ! (Jag gissar på 2-3 månader)

Äntligen gymträning!

Yepp imorgon kl 12.00 ska jag äntligen till gymmet för första gången på 3 månader(?!). Ska få en liten genomgång med Anna-Lena om vad jag efter graviditeten kan sysselsätta mig med utan att skada mig.

 

Det är mycket hormoner i kroppen efter en graviditet, dessa gör att leder och ligament är uppluckrade. Det gör det lättare att vricka till dom annars kanske starka handlederna eller få svåra smärtor i det där jävla bäcknet efter för hård träning. Åsså ska man öva knip så man inte pissar ner sig på gymmet haha ;)

 

 

Sakta men säkert kommer va mitt motto nu, känna efter vad jag egentligen klarar av! Kommer inte försöka slå något rekord i hur snabbt jag går ner mina graviditetskilon, ju snabbare man går ner destosnabbare upp om man slutar att röra på sig. Det blir ingen diet. Jag käkar det jag känner att jag behöver så mår jag bra!


Nacken existerar inte längre...

Yes, ont i nacken som fan. Fick ett ryck efter min promenad idag att ja skulle måla trapphallen, rätt högt i tak där men nu är den grundad och imorgon blir det på med färg. Tog några timmar pga att man skulle hinna mata och gulla med Holley emellanåt.

När Johan kom hem och tog han ena hörnet ja inte nådde och sen höll han i mig medans ja balansera på trappräcket och målade det han inte nådde. Well well helvetesväggarna kommer se piffigare ut med lite vitt än mintgrön och smuts.


Några pickar
Nysketen

Måns

 

Idag har jag å lillskiten varit hos Fluffy å Månster och vi har gjort det jag inte vill göra, gå på ringleden ;) haha vi gick kanske 200 meter på den men jag kände mig som en av barnvagnsmaffia brudarna som traskar runt på bredd runt hele ringleden varje dag.

 

Holley, nysketen och rätt nöjd med detta!


Holmarundan...

Vi påbörjade våran vandring i solsken blandat med regn, regnet stjälpte oss inte. Jag drevs av en inre kraft som förde oss framåt i regnet. Johan fick tro att det var för motionens skull vi gick Holmarundan i detta väder. Enligt hörsägen ska dessa stora varelse trivas ypperligt i just regn blandat med solsken. Ett och annat stopp blev det innan vi närmade oss våran mötesplats, detta tack vare den lilla svarta fyrbenta ollningsmaskinen Staffan som ska märka sitt revir på varenda grässtrå.

Vi närmade oss mötesplatsen, man kunde se att något stort hade dragit fram på den våta asfalten. Svarta skogssniglar blott 3 timmar gamla hade gått under för en annan större varelses lust att äta och mörda. Utspridda på raksträckan mot en samlingsplats som kallas "kåken". Kåken har förr i världen bebotts varje helg av håriga mansliknande saker i skinnväst och håriga mansliknande kvinnor i väst. Nog om detta nu! Framför oss på vägen såg ja honom. Stor som alltid, med en liten följeslagare som inte håller samma takt som honom. Efter en viss tvekan och osäkerhet och av rädsla för slemmet som han utsöndra så tog jag tag i skalet. Jag la ner honom i barnvagnens underrede och vandrade lyckligt hemåt.

Nu bor Snailzilla i våran rabatt här hemma och jag hoppas han får många barn!

Snailzilla!!!!!
I era perversa hjärnor låter detta som en sjuk fetish, men jag älskar saker som egentligen brukar vara små men som sen är stora. Som tillex en gaffel som fortfarande ser ut som en gaffel, men är skitstor eller en burk med rödbetor som är en halvmeter hög. Idag hittade vi en vanlig snigel men den var en Snailzilla eller nått!!
Kolla på den snigeln, skulle lätt kunna släpa med sig katt in i sitt skal!!!!


Kyrkebaurn

 

Har varit på dop idag, Marie och Alex döpte sin William. Kom på igårkväll innan vi la oss att jag har ju fan sålt min älskade 142:a och har inget att åka i till kyrkan. Som tur var så fick ja låna mina föräldrars bil!

 

Senare nu ikväll har vi varit hos Lillmadde och Jonas å grillat lite. Tog bara 2 timmar innan körven var klar, men gött var det. Holley har varit gnällig och skrikit sammanlagt 20 minuter ikväll (hah, bortskämda vi är!) men faster Jenny tog hand om henne och bar omkring och vaggade så tillslut somna sketongen.

 


Sigge is nybes!

Gött nu är Sigge nybes och redo för försäljning, dags att leta veterankombi så barn, hund och barnvagn kommer med på familjeutflykterna! ;)


Sneakpeak


Vi tog en tjuvkik på Mårten's snygga pontiac som fick det att klappra i
kastanjetten
när den startades upp...såattsägaeeee!!
Vrålonanisten!

Hahahaha Vrålonaneraren är i farten igen eller fortfarande!

http://www.expressen.se/kvp/grannar-nekas-hjalp-mot-vralonaneraren/

RSS 2.0