Fuck.

Vem fan orkar blogga när solen skiner så jävla gött ?!

En tanke..


Film som borde ses


Yrrol

Mitt i natten

Vad sägs om kåt, glad och tacksam?”

ett filmcitat som kom upp i min hjärna kl 04.30 idag, kan va ett av dom bättre filmcitat inom svensk film...

Ford Fairlane 64 Coupé

Billys vackra Ford fick leka modell idag i det sköna vårvädret och jag fick leka lite fotograf.


Yla

Anja och Yla

Igår var det första riktigt bra vårdagen som bjöd på massa sol och skön värme. Åkte bort till Anja och 3 vilda barn å fikade. Vi gick en runda med vovvarna Taxi och Yla, det var första riktiga promenaden för mig på över 1 vecka. (Tack vare njurhelvetet)

 

När Johan kom hem så avslutade vi dagen med att vara i trädgården och elda massa skräp. Sen åt vi våfflor som jag avslutade med att spy upp. (Tack njursmärta)


Peppa mig själv!

Nu är det sluttränat på gymmet för min del innan jag ska föda #"(/¤?! . Min njure har varit pissed off på min kropp så den har gett mig ett helvete iform av smärta från satans djupaste avgrund. Sjukhus, spruta, asspills, alvedon, varmduschar, riskuddar och sömnlösa nätter har varit melodin hela denna veckan.

Det var 8-9 månader sen när man var så fit och fast.

 

Jag ser det som en utmaning att komma tillbaka till den formen efter att ungen kommit. Nu får jag väl försöka träna iform av lugnare träning som promenader och att simma. Cirkus 8 veckor kvar nu då innan det ska kalvas.

Färglad och renrakad

Harrys verk på Johans bröst blev mucho bravo med lite färg!

 

När äntligen pälsen vuxit ut så fick Johan raka bröstet igen, men fin blev han!


Dice prylar


2 nya kepsar en till oss var, jag tog en vit och Johan en brun dicekeps


En innekissande Kissmos som lever på övertid!


En T-shirt att komma i efter barnafödandet, lika bra att köpa i storlek Small och smidig


Lila fina tulpaner


Födelsedagspresent

Som ni vet så fick jag en summa cash av mina parents när jag fyllde 25 och nu slog jag till med att inhandla porträttobjektiv för en del av pengarna.

Canon ef 50mm f/1.4 USMEtt fast objektiv dvs det går inte zooma utan man får själv gå nära eller längre ifrån, med bländaren på 1.4 så funkar det bra i dunkla miljöer såsom garage och inomhus utan att få suddiga bilder med för mycket rörelse på. Nu har jag lite av vart när det gäller objektiv och nu är jag nöjd en stund :) Tack Mor och Far!

Bowling och Garage


Kvällen började på nere på Bowlingen i 2 timmar och sen åkte alla vidare till Jocke P's garage, eftersom det var han vi  firade eller hade anledning att dricka alkohol. (Dock inte jag)


Putte Jocke Erland Linderborg och Mårten

Ett nästan välplanerat lyft i billyften i garaget

 

 

 
Foton av Susanna Oskarsson

Gokväll ! Idag har jag blivit fotograferad av Susanna ute i den iskalla blåsten. Det var inte så lätt att se snygg ut när man en bad face day, men då fick fotografen en utmaning att få mig å se snygg ut.

Mucho Tacos till dig Susanna :)

 

Foto: Susanna Oskarsson


Foto: Susanna Oskarsson

 

Foto: Susanna Oskarsson

 

Foto: Susanna Oskarsson


Smarteyes

Yepp today har jag gjort ett nytt syntest, översynt och brytningsfel på vänster öga. Gratis syntest på Smarteyes i Skövde med min mor idag. Skulle hitta några glasögon, men hitta fan inte ett enda par som var snygga ?! Får vänta lite, tog "receptet" på mina ögon så nu kan jag inhandla glasögon över nätet för cirka 500 kr billigare än i affär.

Fick till en fin sommarpinky färg när jag blandade ihop hårfärg igår!


RSS 2.0