Besök på alla sätt å vis!

Att vråla "Yiiiiiiihaa" med inlevelse får Holley att vakna till och bli riktigt glad å busig. Foto: Mor
 
Idag har hennes Mormor varit här och fått lussekuk och frukost. När vi satt i köket så hörde vi hur det skrapa och levde ovanför skåpen, jaha musjävlar givetvis. Men min mördarkatt Ramboghini var direkt med på noterna och hoppade upp på köksbänken för att spana. Just exakt nu hör ja en i rummet ja sitter i, tur är väl att båda katterna är här och att jag inte heller är rädd för att ta livet av möss. Ska bara hämta en mopp å mosa den med.
 
 
 
 

Apoteket !

Jag har kommit på att jag av någon anledning tycker om att handla på apoteket och hälsokostaffärer. Spatsera lite bland hyllorna å se vad dom har för bra saker som får mig att bli frisk och kry lite snabbare. Alla hudkrämer och sånt verkar så "rena" och har mindre hutlösa priser. Allt är så iordning (om man nu inte ska ha ut något på recept vid vissa tillfällen) och känns inbjudande. Kanske en tandborste eller tamponger, ja tillomed det är skoj att gå in och handla på ett apotek.
 
 
Kvällsaktiga och förkylda tankar från en som kommer åka till apoteket imorgon ;)

Inte så liten längre

Här var hon liten å späd, men nu är hon 8790g tung och 69cm lång!
 
 
 
 

FylletrippAB

En liten fylleresa inplanerad för att se CockSparrer och The Bones.
Vi får se om man tar sig igenom hela spelningen, får ladda med massa energidryck å alkohol!

Nydöpt

Johans syster Lisa är fadderinna och min bror Stefan är fadder till Holley.
 
Här får Holley ett handgjort kors från Salvador(kan det ha varit) av prästen Mats Löving.
 
Så nu är hon döpt till Holley Josefine på riktigt.
 
 
 
 
Vi fick ha kalas hos Jenny och Andreas för vi ville inte va i bygdegården och vi kan inte vara hemme för vi har ingen plats. Så jättetack till er att ni låna ut erat kök!
 
Presentöppning efter fikat
 
Anna
 
Mor å bror
 
Holley och Tom

Presentips!

Okej familjen å familjen nu har vi en önskelista till Holley. För att allt ska vara så enkelt som möjligt tryck på bilden och ni kommer till "Julklappen" eller "Dopgåvan" och kan klicka hem den snabbt å enkelt.
 
 
 
Träleksaker kan överleva en rätt hårdhänt tjej..
 
 
En sparbössa som passar perfekt till tapeterna i barnrummet.
 

En enkel och billig gungälg från IKEA kanske vore nått ?
 
 
Bokhylla från Åhlens!
 
Framförållning är bra, så Holley önskade sig en pottstol. Alla 6-månaders dröm!
 
 
 
Sen är det alltid bra med presentkort från affärer som har babykläder eller om ni känner att ni vill sätta in på Holley's sparkonto och gynna hennes framtid så får ni fråga om kontonummer.
 
 
 

Annan inredning, lampor, tyger och sånt önskar hon sig inte...eller nä om jag ska vara ärlig så tycker inte man ska köpa inredning till andra. Smaken är som sagt klyshigt delad. Nu fick ni små presentips från oss!
 
 
 

Shopping med assistent!

Dagen började bra, skulle lyxa lite med att sola i ett exklusivt lullull solarium som hade doftessenser som man fick välja mellan 3 stycken och lite tropisk moist/fukt/regn/bösregn. Jätteskönt men synd att det var så platt där man låg så min nerv ischiasnerv balla ur och jag fick kana ur solariet.
 
Sen skulle ja till gymmet och köra fitnesscross i 1 timme men fick värma upp med lite cykel så det gick rätt bra trots att den där jävla fittnerven gjorde ont som helvete!
 
Johan har haft fullt upp i garaget och har det fortfarande med att dra el i sin bil som ska reggas på måndag, så jag ringde lillmadde och fick med henne till Skövde och hon fick agera personlig assistent och trevligt sällskap :) ! Fast det där med personlig assistent är något jag lätt skulle skaffa om jag blev miljonär. En som håller koll på plånbok, nycklar, barn och kassar. Bra dag i Skövde!
 
Holley fick en mysåsläng/garage dräkt som var på rea på Lindex häromdan.
Perfekt att ha när man ska ut och störa pappa i garaget när han grejar!

Braaaaa dag!

Ohlalala idag har jag kört 1 timmas Styrka/Tabata på morgonen och sen ett kort men intensivt boxningspass + mage nu ikväll. Det är så bra när man boxas med Fluffy för då hinner man umgås å träna samtidigt. Två flugor i en smäll! :) Effektivitet är bra å jag älskar sånna här dagar när jag får göra av med energin flera gånger om! Nu är jag glad.
 
Dags att göra något köttigt och med mycket grädde för att stilla min hunger och sen packa iordning inför imorgon. Träningskläder, ombyte, Holleysaker å vagn å bla bla....men det ska bli skoj att väcka Holley innan hon väcker mig haahahaaaha ;)!!!
 

Fynd i förrådet

Fynd och fynd, men jag blev väldigt glad när jag idag städade ur ett förråd/graderob på övervåningen och hittade sånnadär badundelägg som man har på stranden. Dom här var fräscha och hela förutom att resåret i banden som håller ihop dom är lite slappa.
 
 
2 sådana hittade jag minsann :)

Gåsalunken serru!

Jajjemen nu har vi gått den årliga Gåsalunken med mina päron å Johans mor. Det är en tipspromenad som innehåller aktiviteter mellan dom vanliga frågorna som att vända pannkakor eller sparka fotboll i mål å få poäng på dom, men alla skulle sabba och störa mig då givetvis!
 
Sen tror jag att en del av alla ca 1000 personer som gick fick lite hjälp från sina smarta telefoner. Några som jag inte kände igen som gick bakom tog upp sin telefon vid en fråga. Undra hur många som gör så nuförtiden? Hmpf fusk fusk fusk!
 
Holley somna efter 10 minuter och Staffan fick mycket psykisk träning att inte göra utfall mot alla andra hundar. Han skötte sig väldigt bra och vi borde gå mer med han bland andra hundar så kanske han blir normal.
 
Mor å svärmor å far och Johan med Staffan hängandes i kopplet såklart
 
 
 

Jakten på det perfekta livet!

För mig har Hanna Hellquist bara varit en radiopratare i Morgonpasset i P3, en bra sådan som säger saker som är helt ärliga och oftast får en att le lite när man sitter och äter frukost.
 
Igår 21.00 hade "Jakten på det perfekta livet" premiär i SVT1. Hanna letar svaren på vad som gör att man får det perfekta livet. En ärlig, spontan och lite bösig programledare som får SVT's programtablå att lysa upp i höstmörkret. Haha ja jag skrattar fan åt det när hon bryter ihop över grissamlingen, eller när hon kelar med hästen i stallet och njuter av närheten. Åå på något sätt påminner Hanna mig om en gammal gymnasiekompis som alltid fick mig på bra humör med sin sjuka humor och spontana framtoning.
 
Så nu har jag något att se fram emot nästa vecka på tv och fyfan va jag är tacksam att det är på SVT. Ingen jävla reklam, tack för det!
 
Länken till programmet är HÄR!
 

RSS 2.0