Vafan!

Någon (Johan) fråga varför ja inte uppdaterar min blogg något. Jag snäser givetvis tillbaka att vafan ska ja skriva om, ja gör ju ingenting mer än att vara morsa å träna. Är det kul att läsa om?
 
Kan ju börja denna blogg med att berätta om min otroligt spännande dag. Vakna av att Holley hade skitit på sig och låg och sjöng i sin säng. Sen for vi iväg mot badhuset för att vara med på babysimmet, lilla damen sprattlade livligt och fick dyka lite idag också.
 
Sen åkte vi till mina pärents och min kära mor  fick äran att va barnvakt. Fast Holley sov ju i 2.5 timme så medans ja tränade kondition på gymmet så sov lillan. Sen har jag skitit 3 gånger idag. Ååå på kvällen spenderade jag 1 timme tillsammans med Fluffy å körde boxning. Bra pass men är man så disträ och har kort stubin så blir det inte alltid bra :(
 
 

Babysim

Idag har Johan varit med Holley och mig på simningen, som tur var så var det ju idag som vi skulle testa om dom kunde dyka. Så Johan fick ta den smällen, fast det gick bra.
 
 
Holley är trött efter 10 minuters bad och flyter
gärna runt och gäspar och tjötar!
 
Bra med en poncho som man kan pissa full..

Ass!

Mmm morgonen börjar bra att lilla barnet vaknar vid 8 och sen hasta vi oss ner till min mor så kunde Holley vara där och jag kunde tillbringa 1 timme på gymmet.
 
Fick piska på axlarna lite idag, körde 6-7 olika övningar idag och sen lite mage tillsammans med Marie och Lisa. Gillar ju att plåga folk med magträning! Militärpress är dagens favorit i klassisk axelträning, mycket bra övning.
 
 
Tomorrow blir det styrka/tabata i 1 timme och jag hoppas på träningsvärk i skinkorna!
 
 

Pappamåndag!


Det behövs knappast "flygplan" eller "bilar" för att få Holley att äta gröt eller pure. Hon sitter som en gökunge och vill ha mer mat hela tiden. Tar man fram hennes gröna grodtallrik så börjar hon vråla! Det ska bli spännande att se vad den här klumpen väger när vi ska åka till BVC och ge vaccination och mäta och väga henne om en vecka.
 
Ah just det idag är hon fan 5 månader, det gick fort...typ 5 månader.

RSS 2.0