Valborg utan eld!

Imorgon fyller den här donnan 1år och för ett år sen kl 03.00 inatt så gick vattnet och jag höll på att halka omkull breve sängen..
 
Vi har varit och grillat med Jenny och Wigholm ikväll, här står Arvid och grillar plastsaker
 
 
Nu var det andra tag när Arvid blev orolig och inte ville pussas, då var Holley inte rädd alls...
 
 
 
En trött tjej uppe vid Hellidens slott på Valborgsfirande
 
 
Jag ville se en stor jävla eld men blåstjäveln satte stopp för det när vi var där och vi kunde inte vänta till senare med våran lilla sketkörv som var trött och skulle sovit för längesen...
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 

Old pics again

 

Old pics

Susanna
 
 

Instaweeks

Så här kan man se ut innan man ska ut och åka bil
 
En chockerande syn en Söndagsmorgon kl 10.00 efter en utekväll
 
Holley tycker att min och hennes 145:a är väldigt rolig att åka i
och att man kan se ut så mycket mer än i V70:n
 
Min mor's gamle fåtölj från 70-talet fick bli barnrumsfåtölj, lagom
höjd att krypa upp i den och mysa för Holley
 
Så enkelt men gött, tomatsoppa med makaroner och ägg

Hela dagen ute!


Leya lura upp Rambo i trädet och försökte även med Staffan
 
Idag har Johan haft en bakissöndag, så morgonen spenderades hemma hos Lillmadde och Jonas, Holley suprajsa med 6 st bajsblöjor på förmiddagen. Sen åkte vi hem och mötte Johan på moppen. Sen kom far på motorcykeln åå sen kom min kära moster förbi med sin man och dotter. Nu är jag helt slut efter en heldag ute och grejat som tusan i trädgården.
 
Min moster Elisabeth matar Holley som får äta sin första middag ute detta året
 
 
Holley funderar på hur Leya gör så att kissen ligger still så länge, brukar aldrig funka annars
 
Staffan fick en dragkampskompis

145:an riggad för sommaren

 
Häromkvällen hade jag och min älskade Jovan lite garagefixtrix på kvällen när Holley lagt sig, babyvakten var givetvis med till garaget. Vi engagera oss att fästa öglor i min och Holley's 145:a så vi kunde spänna fast barnstolen i den. Så nu sitter den där och utsikten är väldigt spännande tycker Hollsan som inte suttit fram förut. Utsikten från en 145:a är oslagbar, känns nästan som att köra ett växthus.


Betterbodies


Jobbnatt nr 2!

Yepp nu har denna veckan snart passerat, nu går jag snart på min andra och sista jobbnatt denna helg. Skönt att få in lite pengar och hoppas man kan unna sig nått denna månaden, antagligen inte!
 
Nästa vecka blir det hårdträning på gymmet igen, pröva på att cykla som uppvärmning och hoppas ben och höfter håller. Jag känner mig slaffsig så fort jag fuskat med cardioträningen. Vi brukar köra 15 min uppvärmning på x-trainer el liknande innan varje gympass å sen ca 1,5 h med skrotlyftning. Nu känner jag mig mjuk om magen direkt bara för vi fuskat.
 
Mina färgglad naglar får avsluta dagens inlägg!

Våran lilla domherre

 

Fjollsan

Sockerkakssmet är så jävla gött, synd att man får
ont i magen efter några koppar!
 
 

Den här lilla damen gillar inte att andra barn i hennes ålder säger något. Hon blir helt hysterisk och gråter och skriker och försöker komma upp till mig. Vi var hos William idag och det gick ju inte bra, fast när det var hästar och hundar omkring så gick det bättre....

 

3 år senare


Våren närmar sig!


Gokväll! Drömde något så hemskt som att jag missade dagens träning med Marie-Louise, vaknade lite panikartat och insåg sen att allt var en dröm. Johan tyckte det var lustigt att jag drömde om att missa träningen när jag faktiskt skulle på ett viktigt lönesamtal på jobbet idag också.

Jenny kom förbi med ett vrålåk till Holley, hon verkade gilla den fast det
dröjer väl ett tag innan hon kan nyttja den helt själv.
 
 
Johan tror alltid han är så smart, fast ibland undrar jag ;)
( lägg märke till barnvagnen mitt i snösprutet, ingen holley i där som tur va )
 
 
 
 

Gips och kvällstur

Efter en kväll med uppsättning av gipsskivor i det blivande vardagsrummet så fick Johan tid över till att gå ut i garaget och ta ut hans Ford 56;a på en tur runt Holma och provköra. Då blev jag avundsjuk, som tur var så var svärfar här. Så då blev det en fin tur i kvällssolen! ;)
 
Den kändes -------- att åka i  !
 
 
Vårtecken på parkeringen, nu saknas bara min 145;a ;)

3 dagar kvar

Snart är det Måndag och fan vad jag ser fram emot att logga in på Hälsocenter igen. Testa att träna, undvika snedbelastning, ståendes övningar och skippa benträning 1 vecka till för att vara på den säkra sidan. Nu äter jag inte värktabletter, fast jag har lite ont. Men man måste ju känna smärtan annars skulle man bröta på som vanligt och tro allt var bra...
 
Ännu mer sugen å träna när den tidningen infann sig i köket idag!
 
 
 

Holley's första ridtur

 
Igår fick Holley uppleva det hennes mamma upplevt så många gånger. Hur det känns att sitta i en sadel på en söt liten arabsprätt. Etch är 21 år men ändå en pigg och speedad sak kände jag under våran ensamma galopptur på gärdet, fast jag kände att min nervjävel inte kunde låta honom springa på ordentligt för jag orka inte hålla om med benen.
 
Ninna fick leda runt oss en stund när Holley red så kunde jag koncentrera mig på att hålla lillan ordentligt, vi tog även några travsteg. H satt och skänkla och humma och prata :) Tur man har så bra vänner som låter en komma och rida när man vill!!

Vårpromenad i tygskor

Holley går jättebra inomhus och på plana ytor, idag köpte mor ett par hårdare tygskor till henne. Så vi testade dom utomhus, 4 steg och pang rätt ner på näsan på stenplattorna. Först höll jag sen släppte jag å testa, jajjemen då var det just det steget som inte ville.
 
Hon är snabb, går bra och vill framåt hela tiden så man måste vara med och hålla sig nära henne.
För snabb för sitt eget bästa tror jag.
 
Holley's farfar Krister har varit här idag och vi har
hjälpts åt att bära gipsskivor och att underhålla lillan.
 

Fan ta dig kroppjävel!

Det kan vara svårt för folk att förstå att jag faktiskt blir helt deprimerad av att inte träna. Min ischiasnerv retades förra veckan och nu känns det mer som båda höfterna lagt av och jag får äta värktabletter. Sköj kroppjävel, nu har jag återigen bestämt mig för att vila en HEL vecka denna gång. Förra blev en fuskdag.
 
Så nu blir det till att greja i vardagsrummet dvs spackel och slipning, så om NÅGON har tråkigt en dag i veckan så är det bara att komma förbi. För jag kommer fan inte göra någonting annat, nu är jag deppig och fjantig för jag inte får träna. Hej hopp I-landsproblem!
 
Detta kan la glädja mig lite när jag tänker tillbaka på gårdagen

RSS 2.0