Alice Brallis

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag är lite avundsjuk på min jobbarkompis Anja, hon har 3 jättegoa hundar och bor på en lagom stor gård med massa hästar i hagen som man ser ifrån köksfönstret . Det här är nytillskottet i deras vovveliga, Alice som är en Welsh corgi cardigan. Jättesöt å valpig och paraboler till öron :) Skönt med tre hundar som man kan släppa ut utan att ha inhägnat och lita på att dom stannar på gården.
 
Vi hade lite jobbfika hemma hos henne idag, kladdkaka och smörgåsar och bara umgås lite utanför jobbet. Skönt, får hoppas det blir mer sånt.

Solpromenad

 
En mycket bättre dag än gårdagen, trots lite sömn pga mig själv då givetvis. Holley sov som en stock å Johan med. God grötfrukost med för lite mjölk, fan vad jag hatar när det händer. Att man aldrig lär sig att mjölk ska alltid finnas i kylskåpet. Sen blev det en solig promenad runt Holma med Jenny Holley och Staffan. Lagom start på dagen, så nu ser jag fram emot boxningen ikväll.
 
 
 

Trött på allt

Nä ja orkar inte med något idag, en sån där dag som är piss å skit från början till slut. Knappt träningen fick mig att må bra idag. Måste ner å dammsuga i köket eftersom Holley hittade alla lökskal idag och gruset i hallen. Åå springa ut å hämta in mer ved så ja slipper ta det imorgon med barnet på armen eller så är alternativet å frysa arslet av sig å H blir sjuk igen av dom kalla golven.
 
Var å åt lunch med Fluffy på Julius, å hur fan orkar folk med sina ungar släpa dom till fik flera dagar i veckan. Jag hatar å packa ner Holley i overall å vagn å bil å sen in å fika/äta å sysselsätta henne å låtsas att jag har en trevlig stund i lugn o ro. Finns inget lugnande att fika eller underhålla småbarn på fik i en barnstol. Inte min grej.
 
Har aldrig träffat en sån bra terrier som Yla, inget voffande eller morrande. Jättesnäll och social hund som följde med en vart man än gick och viftade på svansen hela tiden. 
 
 

Zebrafåtölj

För några månader sen så var jag rastlös och tänkte att varför inte göra om min gamla fåtölj från 50-60-talet. Så drog ut alla möbelnitar och tog av tygdel för tygdel och sparade dom för att mäta upp till det nya tyget. Fotograferade varje del innan jag tog av det helt från fåtöljen så ja kom ihåg hur dom vikt den över nästa del. Rätt pilligt och koncentrationskrävande. Så är det dags att våga ta in lite färg i hemmet så det fick bli en blank lila som fick täcka trädelarna. Nu är det lite detaljer kvar som ska dit när ja får lust.
 
 
Gubbe Zebra Gubbe Zebra !
 
 
 
 

Hmpbugfh

Mutter mutter, så tänker ja just nu. Min mor kom hit på morgonen så ja skulle testa om jag börjar bli riktigt sjuk. Jag testade genom att springa 20 minuter på löpbandet på gymmet och sen körde jag 15 minuters magövningar. Kändes bra, men fan det är något som inte stämmer. Det får bestämt bli vila tills Onsdagkväll.
 
 
Måste bara säga att det här knäskyddet är väldigt bra för mig, har problem med knät men kunde springa såpass som jag gjorde idag. Det är keramiska trådar som när man blir varm ökar blodcirkulationen i knät.
Vet att många hästägare använde detta märke till sina hästar.

The mask!


Fixa barret och la på en tramsig relaxing facemask... vet inte om ja
kände mig relaxad efter den, kanske skulle käkat upp den om den skulle funka.
 
Jag börjar bli sjuk, mer sjuk än vanligt. Febersjuk känns det som, svettades och var yr som fan när vi körde det roligaste gympasset på veckan idag. Mitt på kvällen så var ja rätt okej men nu känns det igen.
 
Frågan är om jag ska hjälpa "sjukdomen" på traven lite så den bryter ut direkt istället för att bara småmysa i min kropp under flera veckor. Min första tanke är att springa ut lättklädd i snön och kyla ner mig så kanske "sjukdomen" kommer fram och kan dra åt helvete sen!

Happyplace please!


Ja man kan inte säga annat än att Staffan är för snäll, men vi tränar Holley
på att klappa fint för Staffans och katternas skull
 
Har en snorig och hostig liten Holley som sover dåligt på nätterna och får svårt att andas pga snoret. Men på dagen minsann är det fullt ös medvetslös som gäller, tur att hon inte har feber iaf.
 
Idag har hon lekt med sin Mormor på kvällen när jag åkte och tränade med Kossemajsan. Jag är så tacksam för all hjälp jag fått av alla som uppmuntrar min träning å hjälper mig med Holley. Önskar jag kommer kunna ge tillbaka all hjälp på nått sätt....

Dyrt jävlar!

Fuck u jävla adhdknullhuvve, har inte råd med medicinen.
 
En burk ca 600 kr, skulle ta ut 3 burkar idag och trodde att ja fortfarande hade högkostnadsskydd (dvs gratis) Fick skammset gå därifrån och säga att ja kommer tillbaka om nån dag och köper en burk medicin. Så inom 2 dagar måste ja hämtat ut den annars blir det ett helvete här hemma. Fungerar inte , blir arg, rastlös och mår dåligt. Fick utlopp för energin på boxningen idag iaf!
 

Jobbhelg


 
Åååh Lördagar är den bästa dagen, först å främst att det varit Fredagkväll å sen att Johan är hemma och kan hjälpa mig på natten med Holley. Sen Lördagmorgon ser jag fram emot, då kan jag slappna av och åka till gymmet och möta upp Marie-Louise för att träna hårt i ett lagom befolkat gym medans Johan är och fikar med Holley. Sen kommer jag hem och är nöjd och väldig glad :) Som en liten solstråle!
 
Efter gymmet igår så kom Clara hem till mig och fika, eller ja hon drack kaffe och jag åt snickerskakor. Holley var skeptisk mot Clara en stund, men är man nyvaken så är fan ingen rolig. Men det gick över efter 5 minuter sen var Holley som vanligt och hånskrattade åt oss.
 
Nu är jag rätt trött idag, har jobbat inatt och cashat in lite extrapengar till nästa månad. Riktigt gött. Ska försöka jobba mera nätter snart!

Holley och Gustav

Dagen har bjudit på en morgonpigg dotter som inte alls var trött vid 06.30. Bläääää åå sen har jag världens jävla träningsvärk i spirorna och arslet så no funny business för Johan ikväll då blir han avlivad på plats! Har firat my brother med att skrapa 5 trisslotter utan vinst och ätit pärontårta :)
 
Holley brukar vara den som skrämmer barn i hennes ålder med
höga brunstljud och vildvittrevrål, men idag har hon mött sin överman.
 
Sara och den här lilla killen har varit här och fikat. Gustav har skrämt Holley till tårar och skakningar med sina glädjevrål, fast det blev lite bättre efter nån timme. Så nästa gång kanske dom kan "umgås".
 
 
 
 
 

Våran helg består av mat!

 
I Fredagskväll testade vi ett recept. Jag älskar kyckling och jag älskar Coca Cola så då hittade jag ett recept som heter "Kycklinggryta med Cocacola". Johan var lite skeptisk till detta, men nä nu så skulle vi fan testa nått nytt och båda gillade det så vi åt upp mat för 4 personer. Den ska ni laga till tycker jag!
 
Så blev det Lördag och då var det min dag hela dagen, Hurra till mig :) ! Vaknade av "skönsång" och brakskitar i sängen. Johan hade köpt en rejäl reflexskärm till mig som man kan använda vid porträttfoto.
Sen bar det av till gymmet, träffade en smittohärd vid namn Camilla som sen fick åka hem efter 15 mins träning. Så ja å Kossemajsan körde ett ryggpass med få men tunga övningar.
 
Sen kom mina pärents å my brother på lite fika och firade mig lite lätt. Fått  ett efterlängtat knäskydd från Back on track, presentkort på en klippning, boken Muskelmat och fikapengar ;) Tack jag är väldigt nöjd!!
 
 
Ja våran lilla sketkörv har bestämt sig för att stå tydligen.Här övar hon på en potätesäck. Hon kryper fram sätter sig och ställer sig upp emot och släpper båda händerna försiktigt och övar balansen i några sekunder.
 

RSS 2.0