Aj aj!

Okej det tog 3 timmar innan Holley äntligen insåg att det kan va skönt och sova middag. Hon har gått och lagt huvudet mot Staffan's rygg och sagt "aaah" som hon gör när hon är trött och myser. Skönt att Lillmadde kom hit och lekte lite med Holley, så kunde ja slappna av en stund och prata av mig.
 
Nu äntligen somna lilldamen, tack gode gud för ja vill bara va själv en stund. Få 1 timme utan att behöva kolla om hon äter småsaker, drar i sladdar eller gör något farligt. Aj aj, är dom orden ja säger mest just nu.


Den nya krypstilen tilltas ibland
 
 

Magen hit å dit!

Från och med denna vecka så kommer jag lägga in cirka 10 minuter av intensiv magträning vid slutet av varje träningspass. Magen kan man enligt mig träna varje dag, till skillnad mot andra muskelgrupper som jag tar 3 dagars vila mellan innan ja kör på samma igen.
Nu hoppas ja intresseklubben antecknade ivrigt!
 
Idag svek Kosse-Majsan mig och skulle visst sätta i rutan på sin pick-up. Ingen axel/bröst träning för oss ikväll. Men min älskade mor kom hem till mig och Holley nu på morgonen och jag fick ta en hennes uppvärmda bil ner till gymmet. Det blev 15 intensiva minuter på X-trainern, lårabduktionsmaskinerna (dom man vresar och den man kniper igen benen igen) och sen 15 minuters mage.
 
 

BVC morgon!

Ja det blir mycket bilder på Holley, även om det är svårt att förstå så är jag med henne praktiskt taget hela dygnet. Enda gången ja är ifrån henne är när ja är på gymmet och det är väl 2 timmar per dag som ja har egen tid då ja slipper tänka på om hon är för nära spisen eller ska äta eller behöver byta blöja.
 
 
Dags att väga sig, ligga ner är inget alternativ om man är en förveten unge.
 
Mäta huvudomfång och kroppslängd är sånt man gör på BVC, här med Holleys glada barnmorska Eva.
Enda gången Holley inte gillar henne är väl när hon tog vaccinspruta.
 

Badbruttski


Ett livligt badande och plaskande är väl det mest ansträngande vi gjort idag tror jag.
 

Bra start på helgen!

Morgonen blev upp, äta, lämna Holley och sen invänta Marie-Louise på gymmet för ett ryggpass. Vi började med uppvärmning iform av grundslagen i boxning och studsade runt i stora salen för att få upp pulsen lite. Sen körde vi på lagom tungt sittande rodd , smala latsdrag + några till å marklyft.
 
 
Fan va rolig det är att träna! Det hade jag inte sagt för typ 2.5 år sen då ja åkte till gymmet och skulle säga upp mitt medlemsskap pga pengar och brist på intresse. Men då hade ja börjat plugga och då blev det studentrabatt och då passade snåla jag på att träna lite till istället och sen fastna jag på Hälsocenter i Tidaholm!

Enkelt men ändå svårt!

  
 
Visst vi äter varje dag själva, men nån gång lärde våra föräldrar oss denna enkla sak. För en 8 månaders liten fjärt så var känslan att äta alldeles själv väldigt spännande. Fick ladda skeden och lägga den i skålen, sen tog hon den och mumsa i sig.

Idiotpostbiljävel!

Sitter i godan ro och matar Holley, när jag hör nån jävla stark tuta utanför. Kollar ut och där står postjävelbilen och tutar hysteriskt och väntar på att jag ska springa ut. Hur fan ska ja kunna springa ut, först slänga på Holley nått varmt och sen mig själv och springa ut och ta emot något paket eller vadå? Kan dom inte ringa på telefon eller komma in. Jävla idiot!
 
Antingen var den lat, rädd för snön eller så är det vårat höga staket och varning för hunden skylten som skrämmer. Sist dom tutade så kom ja ut höggravid, då hade hon tänkt be mig bära in paket med bildelar som inte vägde luft. Då fick dom arbeta minsann.
 

Fredagsburr

Yepp trodde aldrig jag skulle se på detta program för några år sen, men nu kollar jag faktiskt och njuter när utmanarna förlorar eller vinner beroende på om jag stör mig på dom. Det blir Tacos och iiiiskall Coca Cola på burk ikväll!

Tapeter på lager !

 
 
 
 
Tapeterna med rosor känns som dom hållt bäst under alla år, glansig yta på dom.
 
Flera lager med tapeter som är från 40-talet om inte äldre
 
Rambo övervakar mig som vanligt
 
Den här bilden gillar jag faktiskt, brukar inte gilla mina egna bilder
 
 
Detta är från rummet breve, även här många lager tapeter.
 
Vi räknade och fick det till 6-7 olika lager av tapeter, dom brunrutiga är med gulddetaljer i.
Dom som var i botten var i väldigt starka färger, gul,röd och knallig grön.
 
Här har det varit en kamin/spis någongång i tiden, nu ska vi riva bort tapeter och fixa iordning putsen där för något framtida projekt.
 
Sakta men säkert går det framåt i rummen på nedervåningen

Fikapaus i Rovehagen

 
William är på upptäcktsfärd i tvättstugan
 
Varit uppe hos Ninna, Marie och William idag och fikat på semlor. Holley och William "lekte" eller nått liknande. Nu är Holley helt utslagen och ligger och sover sin första riktiga sovstund på hela dagen. Jag är med helt slut och borde sova fast borde städa å tvätta å bläääää !
 
 
Tarzan sitter och jamar och vill in. Han brukar öppna ytterdörren om man inte låser efter sig.
 
Holley blev förtjust i Ninna's burriga hår  och myste och sa "aaaah"
 
 

 

KuuuureanEllen

 
Morgonen började med att åka iväg till Falköping och hälsa på Ellen bordellen som är på smällen å ska föda om 1-2 veckor, spännande :). Kikade igenom deras nya hus som hade många vråer och gömslen. Holley lekte lite med Isabell och dregglade ner alla leksaker. Blev bjuden på mat och egengjord sockerkaka som efterätt.
 
Kvällen avslutades med ett boxningspass, vi körde någon jävla kombination med armbåge inblandat (vilket jag inte gillar) och det resulterade i en blå armbåge som nu stinker tigerbalsam. När jag åkte hem så insåg ja inte att lyset på bilen inte funkade, förräns ja kom ut på obygden å det var kolsvart. Hade kört genom stan som en biltjuv och utan ljusen. Smart!

Måndag!

Har haft lite smått panik (för jag råkade slå in alla knappar på mikrovågsugnen igårkväll) med att hitta bits för att kunna laga mikron, som tur va så hade min kära far sånna och tålamodet att laga den åt mig.
Puh!! där slapp jag betala 5000 för en jävla mikro. Jag tackade min far och sa att "fan va gött att du inte är efterbliven och kan hjälpa mig med sånt här".
 
Idag har jag haft med mig Marie-Louise till gymmet för hon ska köra en prova-på-vecka på Hälsocenter. Så vi körde ett lättare ryggpass och lite mage ute i gymmet. Imorgon kör vi boxning på kvällen. Får vi hoppas hon trivs och vill fortsätta träna, behöver en träningskompis som orkar med mig ;)
 
 
 

Slagsmål och kryp

Nu får vi börja lära oss stänga grinden när vi är på övervåningen för Holley håller på och kryper omkring å donar med alla möjliga saker som hon inte borde.
 
 
Lilla Rambospinnisen har varit i slagsmål med en gul jävla vildkattshane idag. Staffan (hunden) fick sån instinkt för sin lilla kattkompis att han hoppade över staketet och ut på gärdet där kissarna slogs å flög på vildkatten. Kattfan pissade ner både Rambo och Staffan, så in i duschen med både hund och katt och schamponera som fan.
 
Om ni ser en gul inavelsliknande katt i Holma med nervikt öra, gå över vägen och ni kör bil så bromsa inte. Är så jävla trött på att den stryker omkring och spöar alla katter.

Axelträning med fin utsikt!

Morgonen på gymmet börjades med att sitta på spinningcykeln i 15 min och sen springa på löpbandet i 10 min, sen gick ja ut till vikterna och körde axelpress som start på ett rejält axelpass. Idag känns det som mina axlar fick jobba på bra och ja kunde lägga på mer vikter på övningarna, så jag är riktigt nöjd över mig själv och det får man faktiskt vara även fast man bor i landet lagom.
 
Brukar inte gå med mobilen i gymmet (för då skulle ja tappa bort den på nolltid), men när jag såg himlen genom fönstret var jag tvungen att hämta den.

Godnatt !

En väldigt tålig barnhund. Staffan gillar att pussa på Holley och det räcker ju inte med en gång. Hon ligger och sprattlar och sparkar honom i huvudet och på nosen å han gör ingenting. Idag klättra hon upp på honom när han sov och drog i öronen och klappa/rev honom på ryggen. Han låg snällt kvar.
 
Cirka 9170g någonting vägde Holley och 72 cm kort var hon när vi va på BVC idag . Inte undra på att man känner sig som ringaren i Notredame när man släpar på henne i bilbarnstolen och bär 2  väskor på andra armen och skjuter barnvagnen framför sig. Varför gå två gånger ut till bilen ?
 

Det nya året

På nyårsaftonskvällen slog vi på stort och köpte oxfilé, sen gjorde vi minsann egen jävla bernaisesås och vispade så det stod härliga till och fick bytas av. Vi kanske överdrev vispandet en aning för att va på den säkra sidan att den inte skulle bli piss.
 
Holley's första nyår fick för hennes del firas in med att käka makronipure.
Idag har vi fått förklaringen till allt jäkla bajsande och konstiga gnäll, hennes första tand har spruckit igenom. Bra start på 2013 och idag är hon 8 månader med för den delen.
 
Sen fick lilldamen ta en snabbdusch efter en smärre luftningsolycka och svida om till sin klänning och sen sitta med och kolla när vi moffa i oss Oxfilé, hassebakspotatis och bernaisesås.
 
Efter maten blev det en snabbvisit bort till Anna och Mårten, för å socialisera oss lite. Fast det var läggdags för Holley så vi fick rätt snart gå hem. Väl hemma spela vi la bingolotto, sen tröttna vi på det och såg på den svenska komedin "Cockpit" som faktiskt var rätt bra.
 
Så Gott nytt år på er å ge inga nyårslöften ni kommer aldrig hålla dom ändå!

RSS 2.0