Barn överallt!

Cornelia och Arvid
 
Tur att jag ställde klockan på 15.30 idag annars hade nog Holley fått vara på dagis till sent ikväll. Fyfan dödens död trött och har två nätter kvar att jobba. Fick hem barnet i hyffsad tid och sen fick vi tre barn med föräldrar på besök.
 
Ted rock's
 
Min familj
 
Arvid blev lite ledsen när hans pappa gick mot grinden...
 

Påväg mot nya jaktmarker

Vila i frid
 
 

Förmiddag i höstsol

En burrig (=mysig) höstdag har det varit idag. Jag och Holley åkte till Anja och "hjälpte" henne med djuren, eller kanske bara lulla runt och gnäggade och vovvade.
 
På vägen till Anja fick jag minsann stanna och föreviga hösten lite..
 
What the fuck ?!
 
Yla och Alice får inte vara med!
 
Det var en bra förmiddag med fika, djur och uträttade lite jobbrelaterat....

Härlig ridtur !

Hunnit med massa saker idag känns det som, dock inget vettigt kanske kan tyckas. Fixat barret, tränat och sen varit i stallet och fotograferat och till sist blev det en skön barbacka tur som avslutades med att ta några snabba varv runt gärdet.
 
Det kändes så jävla gött när vi galoppera runt på gärdet. Med ett bra tag i manen med den ena handen och tyglarna i den andra. Nu förstår jag den känslan en del beskriver att dom känns som ett med sin häst.
 
Fotosession med Marie och Jubalee!
 
 
Gubbvovven Hugo och gubben Jonte matchar varandra med skägg och hårtussar
 
 
 
 

Häst häst !

Oh titta ett människobarn!
 
Tittar ut över vidderna i Halla
 
Underbar utsikt !
 
Det blev ännu en kväll i stallena i Daretorp, direkt dit efter dagis var lite tröttsamt tyckte Holley. Men det gick bra med att hänga efter Ninna i stallet och stjälpa henne i arbetet och ropa "Ninna, Minna Ninnaaaa"
Vi fick oss även en liten tur på Shettisen Aldor. Jag och Holley satt barbacka och Carin och Ninna gick bredvid och servade med blåbär och dylikt ;)

Bubbeltrubbel

Det blev en mysig eftermiddag tillsammans med Holley's fastrar Lisa och Anna som är hemma från Norge för tillfället. Den här bilden på Lisa och Holley gillar jag.
 
Bläääää!! Såpbubbelvattnet var inte gott idag heller.
 

Ute i naturen

Tuppen i Halla var ute och vallade sina pullor upp och ner för backen på jordkällaren.
Kanske för att hålla sina brudar i topptrim ?
 
Ett litet föl som ännu inte har något riktigt namn, kallas för tillfället lillsnuttan..
 
Kattis
 
Mamman arabiskt fullblod och pappan quarter, kan inte bli bättre korsning än så!
 
Tuppen fick jobba övertid och valla barnen på kullen också...
 
Ja hela denna dagen har tillbringats utomhus, på morgonen gick jag och Holley tipspromenad med mina päron. Johan fick sova ut till kl 11 idag, sen hämta vi upp honom och åkte till Marie, Alex och William. Sen blev Holley trött och fick sova middag när vi kom hem. Väckte henne och åkte till stallet och sen till andra stallet i Halla. Mycket hästar blir det!
 

William och Loomi

 

Har varit och hälsat på hos Marie och Alex ute i skogen där dom renoverar sitt nyinköpta hus, vi passade även på att fota deras son William som fick mutas med sång för att le litegrann idag. Så är det när man kommer och stör på sovtider ;)
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0